Aktywne Wpisy

rosen +9
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

I tak się zacząłem zastanawiać czy ktoś w ogóle wie kim jest były wspólnik Buddy?
Jedyne z czym go kojarzyłem to chwalenie się w swoim AMA, że dwukrotnie naprawiał silnik w swoim Audi. Raz naprawa wyszła 20k a za drugim razem 15k ale na szczęście koszt naprawy pokryła firma ubezpieczeniowa (ciekawe jak to możliwe bo chyba AC nie pokrywa usterek mechanicznych) Fragment o którym wspominam jest w 4:30 no i tym, że to rzekomo on rozwalił Suprę (ale to już niepotwierdzone informacje z komentarzy na jakimś portalu).
#budda
Komentarz usunięty przez autora
Parys pracuje u Ojca w firmie budowlanej, na koparce.
Mercedes i Supra były właśnie na jego Tatę.
Słyszałem rzeczy jakie opowiadał o Buddzie, kiedyś brałem to z przymrużeniem oka, dziś można domniemać, że mówił prawdę biorąc pod uwagę ostatnie rzeczy jakie wychodzą na Kamila.
Oficjalna wersja skasowania Supry brzmi, że to r------ł Ukrainiec, który uciekł i policji nie udało się go odnaleźć. ( ͡º ͜ʖ͡º)
A czy taka jest prawda? Ptaszki z Myślenic ćwierkają coś innego...