Wpis z mikrobloga

10kobla wrzucił umowę wynajmu samochodu, który na swoich filmikach na YT miał Parys, który był wspólnikiem buddy.

I tak się zacząłem zastanawiać czy ktoś w ogóle wie kim jest były wspólnik Buddy?

Jedyne z czym go kojarzyłem to chwalenie się w swoim AMA, że dwukrotnie naprawiał silnik w swoim Audi. Raz naprawa wyszła 20k a za drugim razem 15k ale na szczęście koszt naprawy pokryła firma ubezpieczeniowa (ciekawe jak to możliwe bo chyba AC nie pokrywa usterek mechanicznych) Fragment o którym wspominam jest w 4:30 no i tym, że to rzekomo on rozwalił Suprę (ale to już niepotwierdzone informacje z komentarzy na jakimś portalu).

#budda
breskali - 10kobla wrzucił umowę wynajmu samochodu, który na swoich filmikach na YT m...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@breskali: Znam go z rzeczywistości w tamtych latach. Ojciec ma dość dużą firme budowlaną, łatwo znaleźć po nazwisku, C43 matki, a on to typowy rozpieszczony dzieciak. Od ok. 2 lat nie widziałem go ani razu.
  • Odpowiedz
@breskali: Jeżeli chodzi o suprę to nie wiem czy to on ją rozwalił, aczkolwiek dość często nią jeździł. Chodziły plotki że to jego ojciec wziął w leasing
  • Odpowiedz
@Arturr99: Parys może być osobą poszkodowaną przez Buddę, czuć było, że ma do Niego żal.

Parys pracuje u Ojca w firmie budowlanej, na koparce.
Mercedes i Supra były właśnie na jego Tatę.

Słyszałem rzeczy jakie opowiadał o Buddzie, kiedyś brałem to z przymrużeniem oka, dziś można domniemać, że mówił prawdę biorąc pod uwagę ostatnie rzeczy jakie wychodzą na Kamila.
  • Odpowiedz
@breskali: Domniemam, że właśnie ta Audi S3 to był przedmiot pierwszej loterii Buddy.
Oficjalna wersja skasowania Supry brzmi, że to r------ł Ukrainiec, który uciekł i policji nie udało się go odnaleźć. ( ͡º ͜ʖ͡º)
A czy taka jest prawda? Ptaszki z Myślenic ćwierkają coś innego...
  • Odpowiedz