Wpis z mikrobloga

@XkemotX: Makak robił upośledzone recenzje samochodów i był fragment jak probował wywołać funkcje głosowe nieudolnie, obecnie normiki z Tiktoka uzywaja tego tekstu
a_sram - @XkemotX: Makak robił upośledzone recenzje samochodów i był fragment jak pro...
  • Odpowiedz
@XkemotX: Do dziś mam stegobe ubaw dpo pafy jak melin zmarnował szansę którą dostał od samochodziarza. Zmarnował szansę przez swoje nieróbstwo, DLR i alkoholizm.
Niedawno w pracbaza słyszę jak grupka młodych inżynierów powraca do biura z fajki i coś rechoczą i faflunią do siebie „Akat Tego typu akat tego typu”. No to zaciekawiony podbijam do młodych i pytam się czy akat kręcą beczkę z Tajgera bązo. Oni że tak że
  • Odpowiedz
@trach: akat strach tego typu hejkerze z d--y wyjęty jak to się mówi, też ogurat jestem tego samego zdania - potencjał został zaprzepaszczony.

Gdyby ten debil azbet (który jako jedyny miał wpływ na zgierskiego Peja) miał choć odrobinę rozumu, to tajge byłby dzisiaj topowym recenzentem samochodowym
  • Odpowiedz
@trach: akat taki był żywot żysia Tigera. Był wyjątkowo konfliktowy. Mogł kresiś betę z samochodziarzem, wozić się zajebistymi furami i w ramach odskoczni popatrzeć na fajną dupeczkę od czasu do czasu, zamiast Korby.

Pamiętam jak Tigre poszedł w wiral z hakowaniem płyt głównych i o nim zapomniałem, a później pojawił się u MC Grzesia w becie z mixów i w zdupingu. Tiktokowe pośledzeńce znają go tylko z hej Mecedes, a
  • Odpowiedz