Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +8
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

donfallo +121
źródło: temp_file4528602832762711303
Pobierz

- płacz i rozpacz po utracie nieczłowieka z invitro
XDDDDD
#heheszki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Screenshot_20250101_212159
Pobierzdziecko niechciane- zlepek komórek
ale mogłeś o tym nie wiedzieć. Ostatecznie prawak ma tylko 1 zwój mózgowy więcej od konia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym jak się dziecka chce to się do niego przywiązuje
@Satan_Was_a_Babyboomer: a to płacze sie tylko po utracie czlowieka? Ludzie płaczą po utracie psa, kota, a niektórzy jak ktoś im zarysuje lakier na furze xD
źródło: image
Pobierznawet jeśli to komórki, to nie matczyne
bliźniaki jednojajowe powstają z tej samej komórki, z tej samej zygoty, a nie mają identycznego dna (co prawda mocno zbliżone), więc zmiany jak najbardziej zachodzą.
chodzi mi o to, że nie można wmawiać ludziom, że to "mój brzuch", bo to zupełnie inna osoba, od momentu zapłodnienia
Aha. Jak czuje, że zarodek to człowiek, to jest człowiekiem, a jak czuje, że to zlepek komórek, no to jest zlepkiem komórek.
Punkt widzenia zmienia się od punktu siedzenia, więc, no, jak już bezpośrednio ją dotyczy ten temat, to nie jest tak fajnie.
Żeby nie było - jestem za aborcją, a nawet lepiej, za eugeniką, ale dla mnie to co Majka pisze to skrajna hipokryzja.
Rzekłem.