Aktywne Wpisy

mickpl +511
Ale mi wstyd za was, ciule z TVN-u, że szczujecie na Glapę, że nie obniża stóp, serio XD
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn

źródło: tvn
Pobierz
iontal +15
Mój 13-letni kuzyn, z którym mam b. dobry kontakt, zapytał mnie wczoraj czy naprawdę #alkoholizm jest w Polsce takim problemem, bo on dużo o tym słyszy od rodziców, w szkole i w mediach, ale tak naprawdę na pijanych ludzi trafia bardzo rzadko, może raz w miesiącu widzi jakiegoś zataczającego się żula. Nie mam zdolności dydaktycznych, jak krótko i sensownie wytłumaczyć chłopakowi, że jednak w PL a-----l jest często nadużywany?
#
#
ale kupciawa mm ale LOTNISKO POLOWE Boże, ale doopsko! ale kontener na guwno ale pierdacci ALE SRALNICA ALE PIERDZIAWA ALE TORBY NA SRAKE niezły DUPSZTAJN SOLIDNA PRYKWINA mmm SRAKUSZKA niezły wylot gazowy Słodziutka maszynka do robienia kupki :3 zajebista sraldówa ta to ma srakinsona K---A ALE SZAMBOWNICA HARDA BĄCZARNICA potężne srajevo ALE WUNDERKUPSZTALNIK sraka jak marzenie CO ZE NIEMORALNY PUPŚNIK EINE KAPSZTYLWAFFE militarnej klasy kupsztalnica Ne onichan kombanwa odori srakenwa