Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
  • 101
@Fennrir: Fakty gruwera suche? Fakty nabite optymizmem i cieniem nadziei że to Ukraina zostanie pokonana, każdy jego post taki jest, a tego suchymi faktami już nie możemy nazwać.
Jesteśmy na polskim forum, gdzie każdemu z nas zależy aby ten twór na wschód od białorusi został u---------y. Jest to w interesie każdego z nas.
Natomiast groover wrzuca te wysrywy niepotrzebne nikomu i za każdym swoim postem próbuje udowodnić swoją racje, która
  • Odpowiedz
@Fennrir: przeciez Grzesiok i tak ma więcej iq niż cała wasza konfederuska trolownia z drugą grupą inwalidzką wrzucająca dzisiaj ktorys raz coś o banderze
  • Odpowiedz
  • 10
@Gusmag
Niekiedy Grooveer te wpisy doprawia lekką ironią, ale mimo wszystko one więcej wnoszą na tag niż enty post pt."kacapy nie mają kibla" albo podniecanie się tym że Ukraina w tydzień zajęła 1000km2 pod Kurskiem (bo wbili się w słabo broniony teren i po tygodniu ich postępy się skończyły, do tego ponad połowę tego terenu już stracili), a Ruskim zajęło miesiąc zdobycie 500km2 ufortyfikowanego terenu

@robertkk
Piekłoszczyk ma akurat urodziny
  • Odpowiedz
@Fennrir: Jestem wielkim fanem tego delikwenta, a mianem "grzesioków" określam en masse typów jego pokroju, nadzwyczaj licznie rozplenionych na patotagu ukrainnym. Z jednej strony przydomek Grzesiok - z tym swoim semantycznym lumpenproletariackim sznytem - idealnie pasuje do bezwiednie pełniącego istotne funkcje społeczne wiejskiego głupola, któren bujając się na grzędzie z gaciami u kostek, zapewnia lokalnej społeczności (czy to tradycyjnie wiejskiej czy też współcześnie na wykopie w półświatku ukrainnym) podstawową dawkę
  • Odpowiedz
@Fennrir: to niech sobie ma zbrodniarz, w Polsce nikogo to nie interesuje wiec ogarnijcie sie tam w petersburgu. Malo tego, bo na ukrainie tez prawie nikogo ten fakt nie interesuje, dlatego wrzucacie tylko obchody z lwowa xD
  • Odpowiedz
  • 3
@tigletpilesarus:
Jak chodzi o lumpenproletariat to Grzesiok brzmi prawie jak Grzesiuk, który zamieszkiwał przed wojną patologiczną (i jak już mowa o braku kibli to pozbawioną kanalizacyji) dzielnicę Warszawy, ale takie skojarzenie IMO urąga bardowi Czerniakowa i jego piosenkom, więc mam nadzieję że nie chodziło o to, tylko o jakieś wioskowe końcówki (typu nazywanie Passata "Pasiokiem") xD
  • Odpowiedz
Niekiedy Grooveer te wpisy doprawia lekką ironią, ale mimo wszystko one więcej wnoszą na tag

@Fennrir: Dokładnie. Tutaj mamy idealny przykład tej wartości dodanej na tagu. A to tylko wpisy z ostatnich 24 godzin. Wspaniały jest to prawdziwy polak z polski
STM32_bujneo - >Niekiedy Grooveer te wpisy doprawia lekką ironią, ale mimo wszystko o...

źródło: gówner

Pobierz
  • Odpowiedz
@Fennrir: Chory i opłacany człowiek XD A gdybym ja napisał jeden jakikolwiek wątek (co aktualnie robię raz na parę miesięcy), to wyzwałby mnie od ruskich trolli i powiedział, że siedzę tu i postuję dzień i noc XDDD
  • Odpowiedz