Aktywne Wpisy
mlody91pl +7
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

izimizixdd +6
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chciałbym zaprosić do dyskusji #gaz czy #indukcja ale nie ma o czym #mieszkanie
@Dzejkop2399: Chyba w latach '90- teraz tak się nie da a jeśli tak to nie ulatnia się gaz. U mnie trzeba "wcisnąć" pokrętło co jednocześnie uruchamia iskrzenie i zapala gaz. O odgłosie trzaskania już nie wspominam.
Wszystkich orędowników indukcji chciałbym spytać o koszty. Nie jako argument to
@Dzejkop2399: no i co w związku z tym? bo nie rozumiem żartu
@unknown_famous: też mi się na gazie zawsze najlepiej gotowało. Do indukcji nigdy nie potrafiłem się przekonać, nie wiem, za mała bezwładność ciepła czy co, ale nie. Chociaż rozumiem, że do zwykłego gotowania niskie koszty, łatwość utrzymania itd. są warte rozważenia. Także do
@pogodny_mis65: nie jest. zadna dobra restauracja nie pracuje na indukcji. Nie da sie na tym gotowac. To fakty.
@unknown_famous: Do tego są specjalne kuchnie.
źródło: SpringWok
Pobierz