Aktywne Wpisy

pss8888 +188
#biedronka #zakupy #gorzkiezale #takaprawda
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)

źródło: temp_file3384769352359104044
Pobierz
hirek_gawron +512
StoP ŻaBY CZaS

źródło: temp_file2620615373385806212
Pobierz
Chciałbym zaprosić do dyskusji #gaz czy #indukcja ale nie ma o czym #mieszkanie
Mam dwójkę małych dzieci i jestem zadowolony z płyty indukcyjnej bo c---a mogą dzieciaki tam zrobić.
Byliśmy kiedyś u znajomych, co mają kuchenkę gazową i szwagier po jakimś czasie ogarnął, że wszystkie pokrętła były w kuchence przekręcone na maksa.
Ogólnie według mnie to jeśli masz małe dzieci to indukcja, a jeżeli nie masz małych dzieci to gaz.
@Dzejkop2399: Chyba w latach '90- teraz tak się nie da a jeśli tak to nie ulatnia się gaz. U mnie trzeba "wcisnąć" pokrętło co jednocześnie uruchamia iskrzenie i zapala gaz. O odgłosie trzaskania już nie wspominam.
Wszystkich orędowników indukcji chciałbym spytać o koszty. Nie jako argument to
@Dzejkop2399: no i co w związku z tym? bo nie rozumiem żartu
@unknown_famous: też mi się na gazie zawsze najlepiej gotowało. Do indukcji nigdy nie potrafiłem się przekonać, nie wiem, za mała bezwładność ciepła czy co, ale nie. Chociaż rozumiem, że do zwykłego gotowania niskie koszty, łatwość utrzymania itd. są warte rozważenia. Także do
@pogodny_mis65: nie jest. zadna dobra restauracja nie pracuje na indukcji. Nie da sie na tym gotowac. To fakty.
@pogodny_mis65: Mordo mówię ci, zła indukcję miałeś, różne są, różne trzeba spróbować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@unknown_famous: Do tego są specjalne kuchnie.
źródło: SpringWok
Pobierz