Aktywne Wpisy
Wilk__95 +81
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Gdyby Konon zszedł w szpitalu, pewnie media rozgrzebałyby temat i może coś by ruszyło. Tak, pewnie w stanie wegetatywnym trafi do dps i wszystko będzie zamiecione pod dywan
@Ivan_Sekal: możesz rozwinąć co masz na myśli przez "lepiej nienormalnego traktować jak nienormalnego"?
Ps. Kaszewiakowi nic nie umknęło, powiedział co się stanie i, że nikt sprawy za to nie będzie miał i po latach widzimy, że Kaszewiak miał rację. Konon nie został ubezwłasnowolniony i nikt ani Sradek ani Aron nawet sprawy sadowej nie
@Ivan_Sekal: pomijając fakt, że to co piszesz przypomina rozumienie chorób psychicznych wyjęte wprost z XIX wieku to zdaje mi się, że nie rozumiesz o co chodziło w tym wywaleniu Kononowi jaka jest jego sytuacja. Reakcja Konona poddaje w wątpliwość, że on rozumie