Wpis z mikrobloga

@Pasterz30 pytałem barbera i takie coś że strzyżeniem to koszt 120 zł a efekt do pol roku w zależności jak mocno będziesz dbacto włosy tN odżywki itd. ogólnie vifony są 3 rodzaje: drobne średnie i grube tzn to wszystko zależy jak drobne chcesz te loczki mieć. Jak znajdziesz na necie zdjęcia to te grube loki wyglądają moim zdaniem bardzo fajnie ale to co na zdjęciu już nie koniecznie. Pozdrawiam ( ͡
  • Odpowiedz
@sebastian-rogalski

U mnie w gimbazie moze z 10 chlopakow miale krecone, reszta proste.

To może być mylące. Nigdy nie lubiłem swoich włosów, bo się puszyły, falowały, nie dało się ich okiełznać. Do czasu aż ktoś mi powiedział, żebym ich nie czesał tylko wgniótł trochę żelu. Okazało się, że nie wiem, że mam kręcone. I pewnie sporo osób tak ma.
  • Odpowiedz
@Pasterz30: 18 latkowie mogą mieć zakola. To nic dziwnego. Większe lub mniejsze ale moga. Nie zastanowił Cię fakt że nagle co drugi nastolatek ma kręcone włosy w Polsce gdzie typowo kręcone włosy to rzadkość?
  • Odpowiedz
@Pasterz30 kurła ja też dowiedziałem się tego niedawno xd byłem pewien że to ich naturalne włosy i się zastanawiałem co to się stało, że tylu ich teraz ma taki fryz ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Pasterz30: mój 15 letni kuzyn na wakacje zrobił sobie vifona na głowie. Tak, to jest trwała fryzura i jak ściął włosy to proste mu rosną
  • Odpowiedz
@van-der-staas: mam teraz normalne loki do ramion, ale zanim ogarnąłem co mam na tej głowie, to wyglądało to bardziej jak niedorozwinięte, puszyste afro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz