Wpis z mikrobloga

@czlowiekbutelka: ostatnio mniej ze sraczką, kiedyś nie było wcale, ale był etap, gdzie faktycznie to było nagminne, nie wiem z czego, przecież fastfood z takimi obrotami nie sprzedaje mięsa sprzed tygodnia z niewiadomego pochodzenia
  • Odpowiedz
@OddajButa123 ja mam wrażenie że WSZYSCY mają sranie po kfc bo taki jest mem xD 3/4 tych narzekających na sranie po kfc wpieprza kebaby z pasztetu z psa zrobionego brudnymi nieumytymi po sraniu rękami i ich brzuszki magicznie nie bolą
  • Odpowiedz
@czlowiekbutelka: tak samo, ostatnio po kilku historiach zjadłem dwa razy i nic XD ale ryzyko jest skoro ludzie tak często narzekają, choć też co się dziwić jak ktoś żre raptem tone białka I tłuszczu i boli brzuszek XD
  • Odpowiedz
@mikau ja myślę że ludzie po prostu łykają internetowe brednie. Mnie KFC zniechęca czymś innym, mianowicie już kilka razy się zdarzyło że wchodzę a tam kartki typu 'chwilowy brak salaty' i niby płacisz 100% ceny a dostajszesz jakieś g---o bez rabatu
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@OddajButa123 wiele lat jeździłem w delegacjach i przystanki na trasie na takie żarcie to był standard i uwierz mi, że nigdy nie miałem żadnych problemów.
  • Odpowiedz
@czlowiekbutelka: normalnie nie jadam fast foodow, ale jak 2 lata temu sięgnąłem po kubełek KFC, to poza sraczką miałem rozj*bane jelita na kolejne pół roku. Musiałem odrzucić gluten na ten czas, uzupełniać błonnik babką jajowatą, codziennie łykać probiotyki.
  • Odpowiedz
@OddajButa123:

nie znam osoby którs po zjedzeniu kfc nie miałaby na drugi dzien biegunki

Kilka razy jadłem w KFC, nigdy nie miałem biegunki.
W sumie to nie bardzo wiem cóż tam takiego strasznego jest w tym kubełku, mięso to całe kawałku kurczaka obtoczone w mące z przyprawami. Największa wada tego produktu to smażenie na głębokim oleju, ale biegunki się od tego nie dostaje.
  • Odpowiedz
@czlowiekbutelka @Anoniemamowy @swinkapl Zawsze bardzo lubiłem KFC i sraczka po kurczakach to jest fakt niestety. Faktem jest też, że KFC zjechało z jakością, bardzo często to mięso jest kiepskie jednak i same kanapki to czasem można dostać jakby je ktoś żelazkiem sprasował. Teraz kupuje już bardzo rzadko, bo mocno mnie zniechęcili do siebie. Być może problemy z jelitami wynikają z ostrych przypraw. Robiłem kolonoskopię i mam zdrowe jelita a
  • Odpowiedz
ja nie miałem. Idź do lekarza cumplu i namów na to wszystkich, których znasz.

@magic_johnson: a ja nie widziałem żadnego murzyna u mnie na wsi. Czyli nie ma w Polsce murzynów BO JA NIE WIDZIAŁEM TUTAJ. Cudowna logika wykopków.
  • Odpowiedz