Wpis z mikrobloga

Nowa tuba propagandowa pisiorów, polecam obejrzeć tylko kawałek jak opisał Nawrockiego i Trzaskowskiego w tym odcinku o "nastrojach społecznych" i od razu zobaczycie o co w mi chodzi XDD
ten kanał to hit, nieźle muszą mu smarować za te twory #polityka #bekazpisu #bekazprawakow
EjniaKK - Nowa tuba propagandowa pisiorów, polecam obejrzeć tylko kawałek jak opisał ...

źródło: adsasdasd

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EjniaKK: Cała aura tego kanału mi śmierdziała. Postanowiłem raz obejrzeć jeden z filmów, to gościu tak sprytnie przeszedł z contentu właściwego na reklamowanie jakiegoś gówna, że dopiero po czasie się zorientowałem że to reklama.
  • Odpowiedz
@EjniaKK: na szczescie przez swoje wały stać ich jedynie na wykupowanie jakis ciapatych na youtube za marne grosze, którzy są debunkowani przez przeciętnego mirka po 20 min lurkowania.
  • Odpowiedz
@EjniaKK: to jest taki ator w wersji light. Parę lat temu jak go oglądałem to wrzucał jakieś ciekawostki stricte o finansach i ekonomii, w miarę neutralne światopoglądowo, teraz to lekko tylko zawoalowana propaganda pisowska. Komentarze pod filmami o polskiej polityce właściwie nie od odróżnienia od tych z Republiki
  • Odpowiedz
@EjniaKK Nic dodać nic ująć. Chłop jawnie był sponsorowany przez pisiorow to nic dziwnego że powiela ich propagandę... Przykre jest tylko to że ma tylu nieświadomych widzów.
  • Odpowiedz