Aktywne Wpisy

WielkiNos +149
Mireczki potrzebna wasza pomoc. #p0lka po menopauzie sprowadziła do Polski na 3 miesiące oszusta materialnego z Nigerii, którego urząd wydalił z kraju, bo najwidoczniej jedno spojrzenie na nich i wiadomo, że to nie ma żadnego związku z miłością, ale kobieta za nim tęskni i zbiera na jego bilet.
Dołożycie?
#pomagajzwykopem #mokebe #imigranci #przypadkowymurzyn #milosc
Dołożycie?
#pomagajzwykopem #mokebe #imigranci #przypadkowymurzyn #milosc

źródło: temp_file2109979782380570407
Pobierz
Caracas +136
Mój dobry kolega (w sumie przyjaciel), który dostał od rodziców mieszkanie na studiach bez kredytu + jego obecna żona to samo.
Nigdy nic nie wynajmował a na studiach utrzymywali go rodzice.
W prezencie ślubnym dostali od rodziców działkę, którą potem sprzedali za 160k mówi mi, że powinienem w końcu spłacić ten kredyt hipoteczny na dom (po 10 latach spłacone 65%) i zacząć inwestować w nieruchomości jak on bo to łatwe i zacząć
Nigdy nic nie wynajmował a na studiach utrzymywali go rodzice.
W prezencie ślubnym dostali od rodziców działkę, którą potem sprzedali za 160k mówi mi, że powinienem w końcu spłacić ten kredyt hipoteczny na dom (po 10 latach spłacone 65%) i zacząć inwestować w nieruchomości jak on bo to łatwe i zacząć
Jestem introwertykiem (INFP-A) a ludzie mnie mają i traktują jako ekstrawertyka - ciągle zapraszają na imprezy, do barów etc. - i zaczyna to być męczące.
Jakby ładuje baterię w domu. Lubię też chodzić po górach, lasach, parkach, wśród natury szczególnie jakieś miejskie atrakcje też, ale niekoniecznie mega głośna impreza czy klub. Moją największą winą jest to że mam swój dość silny charakter, nie jestem nieśmiały, umiem w small talk, czy postawić na swoim. Ludzie to opacznie rozumieją
Jeszcze faceci w porządku, tam podwładni w pracy np. jak idą do knajpy w piątek i mnie zaproszą, to jak raz podziękuje to to szanują i rozumieją. A baby? Nie znają słowa nie "chodź do pubu", "chodź na krismas party" itd. takie wyciąganie - gdzie jest takie coś jak granica grzecznej, kulturalnej odmowy a mimo to dalej naciskają
#introwertycy #zalesie #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
źródło: int
PobierzJa jestem INTP, a jak mi wjedzie lepszy życiowy vibe, zrzucę trochę to zaraz jestem rozchwytywany.
Wystarczy, że jesteś sympatyczny, niegłupi, niebrzydki i się myjesz #rozwojosobistyznormikami