W poprzednim roku zainspirowałem się prowadzeniem statystyk od Mirka @algus ( ͡°͜ʖ͡°)
Przejdźmy do rzeczy, 2024 rok dla mnie, był trudnym do ocenienia okresem czasu. Działo się może niewiele, ale za to nie spotkało mnie nic tragicznego. W nowy rok wchodzę prawdopodobnie bezrobotny (xD) ale z oszczędnościami, samotny ale w miarę zadowolony z tego co dotychczas udało mi się osiągnąć. Nadal szukam istoty rzeczy, sensu istnienia (xD) itd, gdyż poprzedni cel - zostać inżynierem i ogólnie zakończyć edukację zrealizowałem w roku 2023 ( ͡°͜ʖ͡°). Jeśli chodzi o #wychodzimyzprzegrywu i #s----------e to niewiele mi się udało, ale te statystyki, które tutaj udostępniam są częścią tego procesu..
Z prowadzonych szczegółowych statystyk ogłaszam co następuje:
- średnio dziennie wypijam 2x cappuccino
- wraz z kawą istnieje pewna korelacja związana z rubryczką „kupa”. Ją robię średnio 0.76 na dzień ( ͡°͜ʖ͡°) co może wskazywać że aż tak usrany rok to nie był ( ͡º͜ʖ͡º). Rubryczka zwiększa się jeżeli zaistniało cappuccino.
- najbardziej radosny byłem w okresie czerwiec/wrzesień (przez ponad połowę miesiąca 65%)
- smutny nastrój nasila mi się od października, do lutego (niestety przez ponad połowę tego okresu chodzę smutny..), co może wykazywać faktycznie na związek z pogodą i ilością słońca.. uwielbiam słonko i ciepełko, nie rozumiem ludzi z tagu #zima (chyba że tylko do upalania auta pod lidlem xd) i #jesieniara - nienormalni są XD
- skrajnie zły nastrój pokrywał się z najbardziej ciemnymi miesiącami, moje #s----------e miało nasilenie w kwietniu, gdzie nieco przejechałem się na uczuciach i takiej jednej niewiaście (・へ・)
- w roku 2024 zrobiłem 1800km na rowerze (zakończyłem sezon lekką kontuzją xD) co daje trasę średnio 47,4km :)
- udało mi się regularnie chodzić na squasha, (praktycznie co weekend) - rok 2024 był pewnego rodzaju przełomem w mojej aktywności sportowej, zacząłem się ruszać. Faktycznie występuje korelacja między ruchem a nastrojem, był zauważalnie lepszy po odbytej aktywności #idzpobiegac ma trochę sensu…
- udało mi się parę razy poimprezować (ale sylwester spędzałem na wykopie xd) i wyjść na miasto ze znajomymi, to dobry wynik, choć chciałbym aby było w tym kontekście lepiej..
- w poprzednim roku zdecydowanie za mało podróżowałem, odwiedziłem Czechy, Słowację, pojeździłem troszeczkę po Polsce (ale nadal nie odwiedziłem Gdańska i Mazur (・へ・))
- rok 2024 to również rok niespodzianek dla innych, albo robiłem sobie heheszki albo prezenty. Zrobiłem #glupiewykopowezabawy z @kapazgon, która w zamian za paczkę miała nasrać do paczkomatu.. (Zrobiła to (⌒(oo)⌒))
Zobaczymy jaki będzie rok #2025 Życzę w tym miejscu sukcesów, spokoju ducha, większej ilości dni radosnych niż smutnych, realizacji swoich celów, wychodzenia do ludzi i integracji w ramach wykopkowej rodziny.
W poprzednim roku zainspirowałem się prowadzeniem statystyk od Mirka @algus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przejdźmy do rzeczy, 2024 rok dla mnie, był trudnym do ocenienia okresem czasu. Działo się może niewiele, ale za to nie spotkało mnie nic tragicznego. W nowy rok wchodzę prawdopodobnie bezrobotny (xD) ale z oszczędnościami, samotny ale w miarę zadowolony z tego co dotychczas udało mi się osiągnąć. Nadal szukam istoty rzeczy, sensu istnienia (xD) itd, gdyż poprzedni cel - zostać inżynierem i ogólnie zakończyć edukację zrealizowałem w roku 2023 ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jeśli chodzi o #wychodzimyzprzegrywu i #s----------e to niewiele mi się udało, ale te statystyki, które tutaj udostępniam są częścią tego procesu..
Z prowadzonych szczegółowych statystyk ogłaszam co następuje:
- średnio dziennie wypijam 2x cappuccino
- wraz z kawą istnieje pewna korelacja związana z rubryczką „kupa”. Ją robię średnio 0.76 na dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°) co może wskazywać że aż tak usrany rok to nie był ( ͡º ͜ʖ͡º). Rubryczka zwiększa się jeżeli zaistniało cappuccino.
- najbardziej radosny byłem w okresie czerwiec/wrzesień (przez ponad połowę miesiąca 65%)
- smutny nastrój nasila mi się od października, do lutego (niestety przez ponad połowę tego okresu chodzę smutny..), co może wykazywać faktycznie na związek z pogodą i ilością słońca.. uwielbiam słonko i ciepełko, nie rozumiem ludzi z tagu #zima (chyba że tylko do upalania auta pod lidlem xd) i #jesieniara - nienormalni są XD
- skrajnie zły nastrój pokrywał się z najbardziej ciemnymi miesiącami, moje #s----------e miało nasilenie w kwietniu, gdzie nieco przejechałem się na uczuciach i takiej jednej niewiaście (・へ・)
- w roku 2024 zrobiłem 1800km na rowerze (zakończyłem sezon lekką kontuzją xD) co daje trasę średnio 47,4km :)
- udało mi się regularnie chodzić na squasha, (praktycznie co weekend) - rok 2024 był pewnego rodzaju przełomem w mojej aktywności sportowej, zacząłem się ruszać. Faktycznie występuje korelacja między ruchem a nastrojem, był zauważalnie lepszy po odbytej aktywności #idzpobiegac ma trochę sensu…
- udało mi się parę razy poimprezować (ale sylwester spędzałem na wykopie xd) i wyjść na miasto ze znajomymi, to dobry wynik, choć chciałbym aby było w tym kontekście lepiej..
- w poprzednim roku zdecydowanie za mało podróżowałem, odwiedziłem Czechy, Słowację, pojeździłem troszeczkę po Polsce (ale nadal nie odwiedziłem Gdańska i Mazur (・へ・))
- rok 2024 to również rok niespodzianek dla innych, albo robiłem sobie heheszki albo prezenty. Zrobiłem #glupiewykopowezabawy z @kapazgon, która w zamian za paczkę miała nasrać do paczkomatu.. (Zrobiła to (⌒(oo)⌒))
Zobaczymy jaki będzie rok #2025
Życzę w tym miejscu sukcesów, spokoju ducha, większej ilości dni radosnych niż smutnych, realizacji swoich celów, wychodzenia do ludzi i integracji w ramach wykopkowej rodziny.
#sylwesterzwykopem #heheszki #glupiewykopowezabawy
źródło: image_picker_27993553-733C-4F24-9FEE-9D1D28D902EF-49030-0000649405D5356E
PobierzNauczę się w końcu jak się to robi (ʘ‿ʘ) xD
To plusować tutaj XD pewnie nikt nie zaplusuje xDD
#wolamzarok
Counter - się apka nazywa, ma też wykresy itd..
źródło: image_picker_FB9FD4AC-4DC8-4237-A148-0AD0D9C7B258-49030-000064A920CAC111
PobierzWołaj mnie za rok :P