Aktywne Wpisy

Kingside +51
Pani z przedszkola udostępniła rodzicom galerie zdjęć z sesji w przedszkolu, zdjęcia ze znakami wodnymi. Jedna odbitka cyfrowa 45 zł xd mamy sobie wybrać zapłacić i wtedy dostajemy odbitkę na maila. Pani nie wzięła pod uwagę że są świetne narzędzie #ai do usuwania znaków wodnych i teraz jestem parę złotych do przodu. Żyć trzeba umić mówię wam

greg_uk +24
TL;DR Mam mega doła, bo nie mam fachu, jestem chory i uzależniony. Ale chcę jeszcze powalczyć i szukam rad mądrych, dobrych ludzi!
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś

jako zielonka...
Jak przecudownie jest odpalić po takim czasie kompa żeby odkryć że twój email został skasowany i niestety nie można go ponownie założyć. Bo nie. Wybierz se pan inny. :/
I wszystkie psn-y, steamy i tym podobne poszły do piachu. No bo trochę się nie logowałeś, to ci zresetowaliśmy hasło, musisz kliknąć w maila... nie masz? Peszek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#narzekam #zielonka #przegryw
Oryginalnie podszedłem do nowego, nie ma co.
@SystemHalted2_0: swego czasu miałem sporo kont na MEGA na których trzymałem rózny złom, niedawno na zadne nie mogłem sie zalogować i info żeby se hasło zresetował przez maila, maile zakładane na wp.pl xddd i kasują po jakiejs tam nieobecnosci, nic sie