Wpis z mikrobloga

Ech... witam wykopowiczów po paru latach ciężkiego leczenia (udanego), szkoda że znowu
jako zielonka...

Jak przecudownie jest odpalić po takim czasie kompa żeby odkryć że twój email został skasowany i niestety nie można go ponownie założyć. Bo nie. Wybierz se pan inny. :/

I wszystkie psn-y, steamy i tym podobne poszły do piachu. No bo trochę się nie logowałeś, to ci zresetowaliśmy hasło, musisz kliknąć w maila... nie masz? Peszek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#narzekam #zielonka #przegryw
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak przecudownie jest odpalić po takim czasie kompa żeby odkryć że twój email został skasowany i niestety nie można go ponownie założyć. Bo nie. Wybierz se pan inny. :/

@SystemHalted2_0: swego czasu miałem sporo kont na MEGA na których trzymałem rózny złom, niedawno na zadne nie mogłem sie zalogować i info żeby se hasło zresetował przez maila, maile zakładane na wp.pl xddd i kasują po jakiejs tam nieobecnosci, nic sie
  • Odpowiedz
@GatewayFocus21 właśnie miałem pytać OPa, na jakiej domenie miał to skasowane konto e-mail, bo takie rzeczy z mojego doświadczenia robią tylko gównomaile typu wp, onet, interia itp. Na którejś z tych stron chyba każą płacić SMS-em za przypomnienie hasła xd straciłem w ten sposób kilka maili, którymi swego czasu logowałem się na wszystkich forach, socialach itp., kupa informacji i wspomnień. A moje konto na gmailu założone w 2009 cały czas elegancko
  • Odpowiedz