Aktywne Wpisy
micq +117
#biedronka #polska #rolnictwo #patriotyzmgospodarczy
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to

źródło: photo_2025-02-07_18-12-35
Pobierz
zasadzka01 +180
Mirki proszę, polechtajcie moje ego. Zrobiłem pizzę w domu, z której jestem tak dumny, że tworzę tej wpis. #pizza #gotujzwykopem jestem z niej mega dumny

źródło: temp_file1691104359560814974
Pobierz
#libertarianizm #akap
źródło: z7al7eu8uhic1
Pobierzźródło: temp_file7573827337113418327
Pobierz@centus_krakowski czyli do kitu :-/ zostaje nadal coś koło planktonu dryfującego spotkaniami wielkomiejskiej adoracji, iiiiii...nic poza tym. No, może poza internetowym fandomem. Szkoda, że za robienie partii wzięły się normiki dla których sama nazwa jest zbyt niewygodna dla wyborców
@szejas na poważnie? Trzeba tym powstałym wyjaśnić, że SS, ϟϟ podobnie jak 𖦏 ꑭ to źle kojarzące się skróty w kontekści
Można sobie fantazjować jak [picrel] po prawej, choć schodząc do realizacji - kompromisem trudnym do osiągnięcia będzie aby liberalizm NIE kojarzył się z "lewactwem" i był realizowalny. Niestety, ideowo libertarianie byliby zbyt radykalni, a dla normictwa zbyt mało różniący się od anarchistów :-P
źródło: 272dbfd91979e6ff5d5224a307593c17a99810b392a1620d09834164b0d0bc0c
Pobierz