Aktywne Wpisy

cocojambo210 +9
Ale trzeba być psycholem żeby spać w skarpetach
tubkas12 +17
Po latach grania mogę powiedzieć, że mass effect 2 jest moją najbardziej ulubioną grą i to jedyna produkcja której mogę dać subiektywne 10/10.
Mimo tego że to nie jest RPG, a bardziej korytarzowa gra akcji tak że w gruncie rzeczy mechanicznie jest prosta i jest podobna do gears of war bardziej niż do ME1.
Dlaczego więc 10/10?
Bo
Mimo tego że to nie jest RPG, a bardziej korytarzowa gra akcji tak że w gruncie rzeczy mechanicznie jest prosta i jest podobna do gears of war bardziej niż do ME1.
Dlaczego więc 10/10?
Bo

Krwa, wolę psa wyruchać się pchać się w takie relacje
@mirko_anonim: macie zwyczajnie zbyt dużo wolnego czasu i zbyt wysoki poziom inteligencji, który nie jest przekierowywany na nic twórczego
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Pomijając już "książkową" poliamorię (która jest bardziej stylem życia pary/grupy, wg opisów www, a nie podejścia jednej osoby), to po prostu jesteśmy do tego genetycznie historycznie zakodowani. Monogamia jest nienaturalna, ale "społecznie wymagana".
Ale za to czyste uczciwe uczucie-zjawisko kochania ... Przecież jest całkowicie normalne i wręcz oczekiwane - byś kochał swoich rodziców, swoje dzieci, swojego
@mirko_anonim: nie no wcale - byla na
brednie incela christcucka co wyznaje żydowskie zabobony.
Z żoną jestem 20 lat, nie jestem jej pierwszym ani ona moją. Mamy trójke wspólnych dzieci juz nastoletnich. I się kochamy bez żadnych naleciałości. Oboje jesteśmy tez ateistami i ciśniemy bekę z nawiedzonych patałachów twojego pokroju co nigy za rękę nie trzymali, a pewnie przebieg na ręcznym mają taki, że 3 razy ziemię okrążyli, ale będe opowiadać o tym jak stworzyc zdrowy
Dziecka wam trzeba to będziecie mieli się czym zająć i mieć wspólne zajęcia. A jak nie ma dziecka to taki związek zawsze będzie miał "a może ktoś inny byłby zabawniejszy, fajniejszy etc."
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
rozni ludzi różnie na nas oddziałują
w jedynm związku będziesz opiekunem, w innym romantykiem, w innym bedziecie wspolnie konie krasc i to wszystko w ramach tej samej Twojej ososby - tak to