Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +684
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.

źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz
1-2-3 +8
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie

źródło: zdj
Pobierz
Myśle o nauce backendu żeby sie fullstackiem zrobić ale wtedy bede jednym jak wszyscy. Pewnie by to nie zaszkodziło, ale nie wiem. Chciałbym podjąć się jakiegoś devopsa ale tam to front i backend trzeba miec w jednym palcu wiec i nauka linuxa a do tego AWS
Jakie Wy macie plany na siebie na kolejne 15 czy 20 lat pracy? :P ja mam 6 lat expa i siedze w angularze od 3 lat, wczesniej JS #webdev #programowanie #programista15k
czyli obok angulara jakis framework backendowy... ale na to tez bym tak znowu duzo czasu nie poswiecal, bo w erze gpt napisanie mapy skryptow na backendzie stalo sie jeszcze prostsze niz juz bylo
jak jestes w korpo to sie zorientuj odnosnie jakichs bonow szkoleniowych itd, moze uda ci sie za free pocertyfikowac troche (AWS / Azure).
a uczyc sie mozesz i we wlasnym zakresie, po prostu pytanie czy determinacji masz tyle. aws/azure/gcp da sie pouczyc bez ponoszenia kosztow/z minimalnymi typu do kilkunastu zl na miesiac minus koszt czasu, ale tego sie nie da de facto przeskoczyc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
co do kursow to
certyfikat pomaga zdobywac rozmowy, ale tez w trakcie nauki do niego poznasz (bardzo obszerny) ekosystem chmury, wiec i bardziej praktyczna nauka/praca beda zwyczajnie prostsze.
@Ksiega_dusz: Współczuje januszeksu XD
https://leetcode.com/problems/balanced-binary-tree/