Aktywne Wpisy

josedra52 +316

wilk-na-mikrofonie +222
Dzień dobry Pańswu.
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
źródło: bencownia
Pobierz

najwięcej co by mogli wynegocjować to za porozumieniem stron
a jak nie to się sądzimy
w następnych tik tokach nie bluzgaj, tylko pokazuj fakty - zastawił w ten sposób, numer rejestracyjny itd ale nie wyzywaj od zjebów
weź pod uwagę że świat jest mały i szef twojego januszeksu ma dużo znajomych w MPK, a i ty może kiedyś byś chciał
Co za idiotyczna sytuacja, zamiast z kimś porozmawiać (kierowca drugiego autobusu) to wylewasz publicznie żale. Możliwe, że tamten kierowca nawet nie był świadomy, że utrudnia Ci pracę, często ludzie niestety mają wąskie horyzonty i nie potrafią zobaczyć, że robią rzeczy, które są w jakiś sposób szkodliwe dla innych, wtedy warto rozmawiać.
Teraz poniosłeś konsekwencje braku umiejętności społecznych i kontroli emocji. Moim zdaniem jak najbardziej pracodawca ma prawo pozbycia się
to już mało kto tak się zachowuje na wykopie gdzie jest względna anonimowość, a ty takie coś publicznie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky