Aktywne Wpisy

GdzieJestBanan +34

1X6D +472
Autko za 1200 moze udaloby sie zejsc do 1k i mialbym bolida
74plusy i kupuje
74plusy i kupuje
źródło: temp_file6659527682030958124
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file6659527682030958124
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chciałem serdecznie podziękować za Twoją wspaniałą paczkę! 🎁 Super bidon już mi towarzyszy podczas codziennych aktywności i to dodatkowa motywacja, włoskie ciastka były absolutnie przepyszne i zniknęły w ekspresowym tempie (aż żałuję, że nie mam ich więcej 😅). Doceniam również, jak pięknie i starannie wszystko było zapakowane – naprawdę zrobiło to ogromne wrażenie!
Nie mogę też zapomnieć o Rico – od razu pokochał kość, którą mu sprezentowałaś!
Przepraszam za to, że podziękowanie dopiero teraz – niestety świąteczna zawierucha trochę mnie pochłonęła, ale obiecałem sobie, że na pewno znajdę czas, żeby Cię docenić i napisać te słowa.
Życzę Ci szczęśliwego nowego roku, pełnego sukcesów, zdrowia i radości! Niech 2025 rok przyniesie Ci same dobre chwile i mnóstwo powodów do uśmiechu. 😊
PS: Z Twojego profilu widać, że jesteś pełna pasji i uwielbiasz pomagać innym. Dzięki takim osobom jak Ty Wykop staje się miejscem pełnym pozytywnych emocji. ❤️ oby tak dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i wielkie dzięki! 🎉
Pozdrawiam serdecznie,
@wilqu88
#wykopaka
źródło: bf4e39de9c298f90b9581dcf65b10bc70a6d7fe4fe74917bcd1f30cebf6a0842
PobierzWłoskie ciasteczka może wyglądają trochę niepozornie, ale wchodzą jak złoto!
Super, że Rico zadowolony z kości. Swoją drogą piękny jest i wspaniałe prezentuje się na foteczkach :D
Dziękuję też za miłe słowa i piękne życzenia!!! Pozdrawiam serdecznie i jeszcze