Wpis z mikrobloga

Huop nowy rok zaczął treningiem. Nawet nie musiał trzeźwieć bo Sylwestra sam spędzał i poszedł spać.
Na początek muscle upy weszły, a teraz huop idzie biegać.
Huop kończy z tagiem #przegryw bo to nic dobrego, terapeutka też zdecydowanie odradziła. Tag już na czarno dodany.
Czy 2025 będzie inny? Tego huop nie wie, ale oby bez żadnej próby magicznej (w 2024 dwie próby) ehhh
Stan tagu: tragiczny
Stan huopa: niewiele lepszy, nadal bez peklunku, nadal samotny, nadal na lekach od szaman
Postanowienia: Treningi, dieta, looksmaxing, nie robić już prób magicznych ehhh
Wszystkiego dobrego dla was w 2025 dla mnie już i tak over

#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #trening #kalistenika #glowup #blackpill #pieklomezczyzn
clarity-incel - Huop nowy rok zaczął treningiem. Nawet nie musiał trzeźwieć bo Sylwes...

źródło: Screenshot_20250101-083732-623

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@clarity-incel: wyrzekasz się swojego huopskiego pochodzenia, skończysz tak jak Wokulski, zwykły kupczyna pchał się w wyższe sfery, do arystokracji mu się zachciało. przegryw naznacza na całe, życie, niestety; choć życzę Ci powowdzenia i żebyśmy się tutaj więcej nie spotkali
tmp1 - @clarity-incel: wyrzekasz się swojego huopskiego pochodzenia, skończysz tak ja...
  • Odpowiedz
@clarity-incel: jak rozumiem głównym problemem jest samotność. Czemu przegrywy z tagu się nie skumają na jakieś aktywności, przecież to bardzo naturalne rozwiązanie. Przyjąć zasady: zero alko i narkotyków, oraz gadania o feminoidach. Może to jest propozycja na zasadzie "niech głodni zjedzą bezdomnych", jeśli tak to wyprowadźcie mnie z błędu, bo ja uważam że to by pomogło.
  • Odpowiedz
@walokid: może większość, a może to sporadyczne przypadki, które głośno krzyczą, dlatego myślimy, że jest ich dużo? Macie możliwości się odnaleźć, znacie się przez internet, pytasz OPa jak mu idzie z jakąś sarenką, czemu nie przeniesiecie tej znajomości do prawdziwego świata? Nie musicie się żenić, wystarczy się umówić na jakiś wypad w góry, a jeśli macie do siebie blisko, to możecie się spotykać częściej. Poszukać więcej przyjaciół, nie narzekać na
  • Odpowiedz
@Prawdziwy_Oponiarz: Gdzieś przeczytałem kiedyś, że psychika i ciało powinny iść w parze, dlatego zacząłem ćwiczyć z nadzieją, że kiedyś i mój stan psychiczny się poprawi, w sumie tak się moja przygoda z kalisteniką zaczęła
Jakiś filozof powiedział coś w stylu, że to wstyd dla mężczyzny przeżyć życie i nie zobaczyć piękna swojego ciała i do czego jest zdolne
  • Odpowiedz
@clarity-incel: myślę, że mając takie hobby dobrze na tym wyjdziesz. Jeszcze raz gratuluję samozaparcia i świetnej formy. Pomyślcie z huopami o tych spotkaniach, może właśnie tego wam potrzeba. Ostatnio zdałem sobie sprawę, jak samotność potrafi być okropna i bardzo mi żal młodych ludzi którzy doświadczają jej przez całe dorosłe życie. Myślę, że rodzina to nie jedyna droga. Ja mam żonę i dzieci, ale to dzięki prawdziwym przyjaciołom wiem, że zawsze
  • Odpowiedz
  • 0
@clarity-incel świetna decyzja, wyjście z bagna, w którym wszyscy wciągają się nawzajem to już duży postęp szczerze mówiąc :)
Życzę powodzenia w walce o swoje lepsze jutro kolego złoty, kciuki trzymaned (ʘʘ)
  • Odpowiedz