Aktywne Wpisy
arcxa +98
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #

źródło: 628e38307f253
Pobierz
Notabene +36
Wrzuciłem ofertę sprzedaży używanego Xboxa X za 2500 zł w tamten weekend na wykop, oczywiście wykopki zesrały się że to nie jest tyle warte i że posrało mnie z ceną. Wystawiłem wczoraj na OLX w tej samej cenie, dzisiaj poszedł. Kupił go chłop na 10 urodziny swojego dziecka. Jako że jestem dobrym człowiekiem to mówię że jak dla dzieciaka to super i zjechałem mu 300 zł z ceny. Był zadowolony jak cholera.
Kochani, w nowym roku 2025 wszystko wskazuje na to, że pożegnamy się z długopisem na stanowisku prezydenta. Mieliśmy kolesia, który był wycieraczka dla swojej partii, a jak go szanowali niech najlepiej pokaże fakt, że jego ostatniego orędzia nie pokazała nawet TV Republika.
A wam życzę, żebyśmy tej wycieraczki nie zastąpili kolejną, tylko jeszcze bardziej uległa i umysłowo zabetonowana w świecie ojca Rydzyka i innych szarlatanów.
A trolle od rana na posterunku xD
Ba, już po 00:00 widziałem takie wpisy xD
Ale bym was kasował. Strona od razu by się zrobiła przyjemniejsza.
Chłopie, ja tu trollowalem jeszcze zanim Matecki miał cię w planach.
Nie wiem nawet kto to matecki w tych waszych wojenkach i sorry, nie wyguglam.
Ładnie pracujesz na chleb, podoba mi się.
50 ostrzeżeń i #czarnolisto więc masz jeszcze 49 prób.
Co byś zrobił przegrywie? Skasować to możesz dostęp matce do renty najwyżej, żeby ci obiadów już nie robiła XD
@xxwykopekxx: A przede wszystkim nigdy nie głosuj na PiS. Nawet po pijaku.
@niedorzecznybubr: Rafałek Nawrocki nie ma na szczęście żadnych szans.
@KochanekAdmina: Przecież nie można dopuścić do paraliżu państwa. Nawet były premier Morawiecki, zachęca do głosowania na kandydata z obozu rządzącego, mimo iż sam jest teraz w opozycji. Ale głupi wykopek zna się lepiej. W interesie Polski jest zagłosowanie za Trzaskowskim, wiedzą to obie strony sporu politycznego.
źródło: pzo5da210p
Pobierz