Wpis z mikrobloga

Ja p------ę, brać alkoholika na imprezę.

Zabrałem typa do Pragi do klubu i ten zamiar się bawić jak normalny człowiek to się n-----ł i robił problemy ze ochrona chciała go w-----ć XD

Ja w-------y bo zamiast tańczyć to muszę się typem opiekować bo debil nawet kurtki nie wziął tylko w-----ł na dwór i prawie zamarzł.

Chłop sobie potańczył 3 godziny bo trzeba było zwłoki przetransportować do hotelu, jeszcze się sapał do mnie że mi o------o XD

Nigdy więcej
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@CreaOnion Współczuję. Ale jest taka niepisana zasada mówiąca o tym, że jak ziomek z którym przyjechałeś na balety idzie ostro po bandzie na własne życzenie to zostaje tylko machajacypapiez.jpg. A on także jest świadom tego, że jeśli dopuści do tego aby bezpieczniki mu w----------o jak w nadmiarówce to nikt z jego ziomków nie ma żadnego gównianego obowiązku się nim później zajmować. Jak to jest już jakiś nasz lepszy kumpel to można
  • Odpowiedz
  • 2
@mariowtetrisie

Pewnie że moja. To ja mu wlewałem alko do gardła i kazałem mu dymić. Ja się napiłem czy plutonowy się nachlał i namówił was do złego?

A to że warto filtrować ludzi po tym jak zachowują się po alko to pełna zgoda i wprowadzam w życie ten pomysł
  • Odpowiedz
  • 48
@monky

Nie no bez przesady. Przecież nie zostawię debila by zasnął na ulicy i zamarzł. A kluczy mu nie dam bo sam bym nie wszedł do mieszkania.

Więc musiałem się z nim zawinąć o 3 mimo że impreza się rozkręcała. Dostałem nauczkę, że z niektórymi nie warto imprezować bo odpinaja wrotki.
  • Odpowiedz
Wychodzę z założenia, że dorosły człowiek świadomie podejmuje swoje decyzje i nie będę nikomu niczego zabraniać. Jedynie musi się pogodzić z konsekwencjami swoicj decyzji.

@CreaOnion: alkoholik nie potrafi świadomie podjąć decyzji o piciu. To ciężka choroba, której nie wyleczysz więzieniem/psychiatrykiem.
Chodzi o to, że jeśli ty masz świadomość tego, że ktoś jest narkomanem, to nie przynosisz mu działki, aby nie wpadł w ciąg.
  • Odpowiedz
  • 0
@robert-kuzba

Błędnie zakładasz, że ja mu ten a-----l wlewałem do gardła albo przekonywałem. Wręcz przeciwnie, chciałem mu pokazać, że można się bawić spoko bez potrzeby n-----------a się. Ale jak dorosły chłop s-------a z parkietu do baru bez mówienia nikomu i tam się upadla, to nie będę latać za typem by zobaczyć co pije xd
  • Odpowiedz
Chłop sobie potańczył 3 godziny bo trzeba było zwłoki przetransportować do hotelu, jeszcze się sapał do mnie że mi o------o XD

Nigdy więcej

@CreaOnion: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cooles - >Chłop sobie potańczył 3 godziny bo trzeba było zwłoki przetransportować do ...
  • Odpowiedz