Aktywne Wpisy

FejsFak +74
Wymieniłem ten modulik VCD przez który były błędy na magistrali CAN ale nic to nie dało, auto dalej nie chce zapalić :(
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały

źródło: IMG_20250215_142321_597
Pobierz
RopuchYtong +76
Szukam #nieruchomosci we #wroclaw na wynajem, dla 1 osoby, do 2500zł i ja pier\*\*\*ę
Wszystkie oferty jakie widzę zakładają spanie w kuchni. Albo kuchnię w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Jeden pokój, z łóżkiem, zlewem i elektryczną płytą grzewczą. 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wygląda 90% ofert.
Coście uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny króla ze zdjęć poniżej
Wszystkie oferty jakie widzę zakładają spanie w kuchni. Albo kuchnię w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Jeden pokój, z łóżkiem, zlewem i elektryczną płytą grzewczą. 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wygląda 90% ofert.
Coście uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny króla ze zdjęć poniżej

źródło: kawalerka
Pobierz
Zabrałem typa do Pragi do klubu i ten zamiar się bawić jak normalny człowiek to się n-----ł i robił problemy ze ochrona chciała go w-----ć XD
Ja w-------y bo zamiast tańczyć to muszę się typem opiekować bo debil nawet kurtki nie wziął tylko w-----ł na dwór i prawie zamarzł.
Chłop sobie potańczył 3 godziny bo trzeba było zwłoki przetransportować do hotelu, jeszcze się sapał do mnie że mi o------o XD
Nigdy więcej
Komentarz usunięty przez moderatora
Pewnie że moja. To ja mu wlewałem alko do gardła i kazałem mu dymić. Ja się napiłem czy plutonowy się nachlał i namówił was do złego?
A to że warto filtrować ludzi po tym jak zachowują się po alko to pełna zgoda i wprowadzam w życie ten pomysł
Otóż to
Nie no bez przesady. Przecież nie zostawię debila by zasnął na ulicy i zamarzł. A kluczy mu nie dam bo sam bym nie wszedł do mieszkania.
Więc musiałem się z nim zawinąć o 3 mimo że impreza się rozkręcała. Dostałem nauczkę, że z niektórymi nie warto imprezować bo odpinaja wrotki.
Komentarz usunięty przez moderatora
Do ceskiej pepikowni, ale czasami można było się poczuć jak na tej warszawskiej xd
@
@CreaOnion: alkoholik nie potrafi świadomie podjąć decyzji o piciu. To ciężka choroba, której nie wyleczysz więzieniem/psychiatrykiem.
Chodzi o to, że jeśli ty masz świadomość tego, że ktoś jest narkomanem, to nie przynosisz mu działki, aby nie wpadł w ciąg.
Błędnie zakładasz, że ja mu ten a-----l wlewałem do gardła albo przekonywałem. Wręcz przeciwnie, chciałem mu pokazać, że można się bawić spoko bez potrzeby n-----------a się. Ale jak dorosły chłop s-------a z parkietu do baru bez mówienia nikomu i tam się upadla, to nie będę latać za typem by zobaczyć co pije xd
@CreaOnion: ( ͡° ͜ʖ ͡°)