Aktywne Wpisy

vorky +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
labelle +9
Moi rodzice całe życie prowadzili gospodarstwo rolne i praktycznie nigdzie nie jeździli. Nigdy nie widzieli morza ani gór, nie byli też za granicą. Wcześniej nie mieli takiej możliwości, a później, gdy już mogłam ich gdzieś zabrać, opiekowali się leżącą babcią. Babcia zmarła dwa miesiące temu i myślałam, że wreszcie po tylu latach będą mogli choć na chwilę odetchnąć i gdzieś wyjechać.
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i

@thority @tyrytyty @marcelus @thorgoth @KebabZostrymSosem @IWezTuCosWymysl @albercik90 @pozpozi @jmateuszj @krL1312 @SzybkiBLN - Wam życzę finału Ligi Konferencji, bo to wcale nie takie nierealne
@Senior_Mordino @mannoroth - utrzymania formy rewelacyjnego beniaminka na wiosnę, bo różnie z tym bywało
@lepaq @Marekboss - żeby nikt Wam nie podkradł prawdziwego gigachada Siemieńca
@latarnikpolityczny @Eliade - majstra, bo co innego można życzyć
@rio574 @Mlody_pelikan - europejskich pucharów po paru latach posuchy w tym temacie
@rybazryzem85 @Lefty - trofeum, bo limit pecha już się wyczerpał w tym roku na cały XXI wiek
@travis_marshall @Tymczas0wy @maxer1892 @janusz-lece - gry na miarę frekwencji na trybunach
@Piotrek7231 @umorusany_w_kale @przegro_pisarz - awansu wreszcie, ale nie na jeden sezon
@cyconiusz @anoysath @Hunter91 @Seba1991 @paki82 @WD39 @Hokey @immotnorm @Desmosedici @patrykchr - ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Merdarion_PL @Zi3L0nk4 - przebicia się z Tygrysem do jakiegoś mainstreamu typu Meczyki albo goal.pl. Zupełnie poważnie xD
@rzaden_problem @Piekny_Maryjan @MarekKellemen @Volvoksysabonoopula @arais_siara @Kibic_eklapy @pogromca_kucy @MBartos @ImienioslawNazwiskowski @BigVV @NiceshootPL @Sylwiusz89 - dalszej wytrwałości w oglądaniu Najlepszej Ligi Świata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MrFryteczka @keep_it_real - żebyście nie szkalowali Radomiaczka aż tak bardzo xD
Wszystkim pozostałym bywalcom tagu i fanom piłki zwłaszcza w polskim wydaniu, o których mogłem zapomnieć - przede wszystkim dużo, dużo zdrowia (o czym sam boleśnie się przekonałem w tym 2024) i oby za rok w tym samym gronie.
#mecz #ekstraklasa
@Lolenson1888: tygrysek był już parokrotnie wspominany w tetrykach. xD A Olkiewicz kiedyś przepraszał na tagu za złe zrozumienie celu Tygrysa.
A potem będzie kompromitacja cwela
Bardziej normalnego właściciela po tych latach januszerki by się przydało, ale dzięki i nawzajem.
źródło: nawzajem
Pobierz@Lolenson1888: "wypij perle i krzycz głośno Oi Oi Motor RKS!" Dzięki Miras, wszystkiego najlepszego!