Wpis z mikrobloga

#rozstanie #rozstanie #cover #pytanie #pytaniedoeksperta #pytaniedorozowychpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow #muzyka #halo #muzykaelektroniczna #muzykaklasyczna #pytaniedoeksperta #theweeknd #topatencjon

Rozstałem się z dziewczyną po 13 latach i wspólnego mieszkania. Na początku bagatelizowałem problem i myślałem że wszystko się ułoży (mieliśmy już kilka kryzysów w przeszłości i udało się je przezwyciężyć) ja zawsze. Główny zarzut to że nie jestem w stanie dorównać jej emocjonalnie oraz że jestem bierny. Zgadzam się z tymi zarzutami próbowałem z tym walczyć, ale chyba motywacja była niewystarczająca. Teraz dostałem kopa w D i chce wszytko zmienić. Nigdy w swoim życiu nie czułem takiej rozpaczy, nigdy tak nie płakałem. Życie kompletnie straciło sens i nie mogę dojść do siebie. Ona była dla mnie wszystkim- przyjaciółka, kochanka, partnerka. Nie wiem jak sobie poradzić z tą rozpaczą, nigdy tak nie płakałem i nie miałem myśli związanych z bezsensownymopis odnośnika życiem. Mam nadzieje że uda mi się jakoś to przezwyciężyć i dojść do siebie. Gdzieś w głębi ducha czuję że się kiedyś znowu zejdziemy. Nie mam nikogo tak bliskiego jak ona. W moim życiu istniej wyłącznie siostra i rodzice. Czy ktoś z was też tak miał?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach