Aktywne Wpisy

dudi-dudi +440
-Tato ale jak kulig bez śniegu?
-synek bierz kumpli i nie mów nic matce, może nie zauważy.
#zabawa #dziec #zonabijealewolnobiega #dziecinstwo
-synek bierz kumpli i nie mów nic matce, może nie zauważy.
#zabawa #dziec #zonabijealewolnobiega #dziecinstwo

źródło: temp_file8846497379850762879
Pobierz
AgentGecko +1
Jakiej firmy polecacie gniazdka kupić? Przejrzałem kilka archiwalnych wątków i chyba najczęściej polecane są Simon, Ospel, Karlik i Schneider, ale dopytuję, bo może w 2025 sytuacja się zmieniła? Chodzi oczywiście by było tanio i dobrze (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) a przynajmniej tak żeby nie pójść z torbami i by jakość nie była najpodlejsza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy może lepiej poczekać aż elektryk
Czy może lepiej poczekać aż elektryk
Rozstałem się z dziewczyną po 13 latach i wspólnego mieszkania. Na początku bagatelizowałem problem i myślałem że wszystko się ułoży (mieliśmy już kilka kryzysów w przeszłości i udało się je przezwyciężyć) ja zawsze. Główny zarzut to że nie jestem w stanie dorównać jej emocjonalnie oraz że jestem bierny. Zgadzam się z tymi zarzutami próbowałem z tym walczyć, ale chyba motywacja była niewystarczająca. Teraz dostałem kopa w D i chce wszytko zmienić. Nigdy w swoim życiu nie czułem takiej rozpaczy, nigdy tak nie płakałem. Życie kompletnie straciło sens i nie mogę dojść do siebie. Ona była dla mnie wszystkim- przyjaciółka, kochanka, partnerka. Nie wiem jak sobie poradzić z tą rozpaczą, nigdy tak nie płakałem i nie miałem myśli związanych z bezsensownymopis odnośnika życiem. Mam nadzieje że uda mi się jakoś to przezwyciężyć i dojść do siebie. Gdzieś w głębi ducha czuję że się kiedyś znowu zejdziemy. Nie mam nikogo tak bliskiego jak ona. W moim życiu istniej wyłącznie siostra i rodzice. Czy ktoś z was też tak miał?
@Cocaine19: Znaczy jak bierny? xD