Aktywne Wpisy

MajaEris +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Moja dziewczyna po roku związku oznajmiła, że będzie chciała mieć dzieci, na początku nie chciała czyli klasyka, jest kochana i to ona widać bardziej mnie kocha niż ja ją, problem w tym, że ja mam 25 lat na karku i nie mam zamiaru babrać się w pieluchach. Chce podróżować, eksplorować życie, nie stać mnie na dziecko, ona sama skończyła studia i zaczęła coś kolejnego, i tak naprawdę nie ma poważnej roboty. No

#sylwester #sylwesterzwykopem
Reszta argumentow jaknajbardziej spoko.
Czym innym jest zorganizowane widowisko pirotechniczne a czym innym puszczenie czegos w powietrze. Blyslo, huklo i co z tego?
Jeśli komuś sprawia przyjemność puszczanie fajerwerków, to nie widzę problemu, byle w sylwestra, a nie przez miesiąc codziennie wieczorem
@RJ45: Jeszcze raz. Wszystko jest tylko tak bezpiweczne jak do tego podchodzisz. Jak bedziesz nawalony to se i widelcem zrobisz krzywde :P Wiec to jako argument do mnie nie przemawia. Reszta juz tak.
@RJ45: Dokladnie tak. I kilka razy juz o to pytalem i mowilem o tym (odpowiedzi nie uzyskalem :P).
Zorganizowany pokaz pirotechniczny moze byc calkiem spoko i robic wrazenie. To jestem w stanie zrozumiec. Ale za cholere nie jestem w stanie zrozumiec jaka przyjemnosc jest w wyjsciu i puszczeniu kilku stowek z dymem i hukiem. No ok, jak masz male dzieciory