Wpis z mikrobloga

#bonzo oglądałem "iceberg" o tigerze bonzo (swoją drogą film już usunięty, bo chciałem w komciach na tubie napisać, ale po otworzeniu apki dostałem komunikat o usuniętym filmie na wniosek osób trzecich, a że YouTube nie kasuje sobie z serwerów filmów tak jakby ludzie chcieli, to na wypoku wklejka dalej mi się streamowala) chciałbym się zapytać czy gościu skrywający się pod nickiem "Wypociny" jest z nami na wykopie. Jeśli jest, to chciałbym zapytać: czy Ty gościu jesteś jakiś upośledzony? Słowo daję, lepiej rozumiałem co mówił bonzo w tych fragmentach na tym waszym filmiku bez kontekstu, niż to co Ty fafluniłeś. Pół filmiku nie zrozumiałem, bo nie potrafisz mówić. Nie wiem czemu dano ci prowadzenie drugiej części.

Serio, gdyby filmik był jeszcze na widoku to bym poprosił o wersję z napisami. #patostreamy
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@wypocinyproductions: serio przeznacz, bo pół tego filmu nie zrozumiałem. Dziwnym trafem to ta połowa, w której ty byłeś narratorem i musiałem wyłapywać o co w ogóle chodzi z kontekstu wycinków (a wiele z nich go prawie nie miało) zawartych w materiale.

Serio facet, jakbyś w innym języku do mnie mówił.
  • Odpowiedz
@Returned: Trzeba było się uczyć zgierskiego, a nie teraz się faflunić.

@Wozkowy-elo moralny kacuś będziesz miał do końca życia, a spychologia nie działa. I tak skończysz z harnasiem gdzieś na belgijskiej melinie...
  • Odpowiedz
@wypocinyproductions: Do pewnych rzeczy nie dorosłeś nie zrozumiesz tego bo jesteś za gł...ale cieszę się że po chyba 2 latach wiesz o co chodzi z "melinem w melinie" uczysz się bravo

"Bot balujacy czym on jest wysyp gniotów matko święta". Bu ha ha
  • Odpowiedz
@wypocinyproductions jedna kwestia to niewyraźne mówienie, druga to jeszcze umiejętność dobrego czytania tekstu. twój ziomek z pierwszej części miał dobrą emisję głosu pod narrację, a u ciebie faktycznie było słychać, jak czytałeś z kartki i jeszcze powtarzałeś niektóre słowa, zamiast zrobić dubla i przeczytać zdanie z 10 razy.
chapeau bas dla pierwszego kolegi - dobrze się przygotował. jeżeli tobie z kolei ciężko przygotować się do dobrego przedstawienia materiału, to nawet ja
  • Odpowiedz