Wpis z mikrobloga

znowu jakiś gość wystrzelił z wpisem, gdzie "zarobił" prawie 40% w chwilę, że będzie ludziom hehe podawał co kupuje a oni będe mogli śledzić to i sami inwestować i będzie git i czy są hehe chętni na to, żeby go sledzić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

drugi wpis to hehe założyłem tag o tutaj, też w sekundy zarobiłem 700zł, wszystko legit ( ͡° ͜ʖ ͡°)

trzeci wpis, o 20 minut temu zainwestowałem i znowu zarobiłem, na pytania czemu nie informował przed, to stwierdza, że no bo to i tamto, a po drugie musiał kota wyprowadzić na spacer ( ͡º ͜ʖ͡º)

przy 5 czy dopiero przy 6 wpisie będzie zakładał prywatne grupy na discordzie/fejsie oczywiście z płatnym wpisowym? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#inwestowanie #inwestycje #gielda #akcje #finanse
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dziadeq: nie bronie go ale sam inwestuje od czasu do czasu w Penny jadę na zysku więc nie mam stresu, a teraz jest dobry czas, jak długo? Zobaczymy jak OP od tych wpisów ucichnie to znaczy że się skończyło. Trzeba będzie czekać na następne okazje
  • Odpowiedz
@dziadeq: no tak dzisiaj jakieś 1200 PLN zysku dwie pozycje zamknięte powyżej 70% na plusie kilka zamkniętych na -5%, 10%. Wczoraj podobnie.

Nie są to jakieś kosmiczne pieniądze ale nie czuł bym się komfortowo wrzucając 10k w jakis pump and dump
Ken_Wins - @dziadeq: no tak dzisiaj jakieś 1200 PLN zysku dwie pozycje zamknięte powy...

źródło: 1000020626

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
na nic nie narzekałem, a wpisy fejki od 4 dniowej zielonki która broni naganiacza i sama nagania budzi tylko i wyłącznie politowanie
  • Odpowiedz
@dziadeq: czekaj, jak nagania, to źle, a jak nie nagania, tylko wkleja wynik post factum to też źle. To co ma być w końcu?
Zarobiłem na penny stockach niecałe 6k zł wczoraj. Jest jakiś kosmiczny na nie boom od 2 tygodni, wszystko, o czym dużo się gadało, rosło. Dzisiaj nawet tego shitu nie ruszałem, bo zwała była do przewidzenia, nikt nie chce zostać z torbą przed świętem i zanim instytucje
  • Odpowiedz