Aktywne Wpisy

3x32 +59
Tama w Chinach jest tak ogromna, że spowalnia obrót Ziemi o 0,06 mikrosekundy — sprawiając, że każdy dzień jest odrobinę dłuższy
Tama Trzech Przełomów (Three Gorges Dam) ma ponad 180 metrów wysokości i 2 330 metrów długości.
To największa tama wodna na świecie, a ilość wody, jaką przemieszcza, ma mierzalny wpływ na obrót Ziemi.
Tworzy ona zbiornik o powierzchni aż 1 045 km² (około 400 mil kwadratowych), który rozciąga się na długości aż 600 km
Tama Trzech Przełomów (Three Gorges Dam) ma ponad 180 metrów wysokości i 2 330 metrów długości.
To największa tama wodna na świecie, a ilość wody, jaką przemieszcza, ma mierzalny wpływ na obrót Ziemi.
Tworzy ona zbiornik o powierzchni aż 1 045 km² (około 400 mil kwadratowych), który rozciąga się na długości aż 600 km

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Piotrek7231 +327

źródło: GnmnPNtW8AAO7PI
Pobierz
#depresja #przegryw #samotnosc
źródło: image
Pobierzźródło: 1000002869
Pobierz@Van-der-Ledre: Ja akurat mam na odwrót. Idę na domówkę, ale wolałbym ten dzień spędzić sam, albo ze swoją dziewczyną z tym, że dziewczyny nie mam XD
Przepraszam za treść mego tekstu, ale nawet nie wiem co Ci mogę napisać, aby Cię pocieszyć, ale wiedz, że są ludzie, którzy niektórych wspierają tutaj, chociażby mentalnie...
I to co napisałeś, to absolutna prawda, dla Nas, jest to męczarnia oraz psychiczny ból, gdyż nie potrafimy tego dnia, który odbywa się co roku, ale wiadomo, tylko raz w roku,
Najchętniej bym o 22 się położył i przespal to wszystko