Wpis z mikrobloga

Ja cierpię tu, ehhh, cholera, nie wiem co pisać nawet, bo wszystko już napisałem. No nienawidzę szczerze tego dnia, to dzień upadku, dzień który tak bardzo uświadamia mi gdzie jestem i jak bardzo moje życie odbiega od życia innych. To nie jest zwykły dzień jak to normiki próbują wmówić. To dzień w który normalni ludzie świętują, bawią się, spotykają, imprezują i podsumowują rok. Dla przegrywa, samotnika i męczennika to dzień podsumowujący cały rok upadku, całe życie upadku. Dlatego to tak boli, bolą widoki tych wszystkich ludzi w sklepach i na ulicach, bolą odgłosy imprez, okrzyki radości. To wszystko sprawia psychiczny ból, obok którego nie da się przejść obojętnie. Its just normal day bro! No szkoda że cały świat twierdzi inaczej. Dlatego ja będę go zagłuszał alkoholem, pitym w samotności.

#depresja #przegryw #samotnosc
Van-der-Ledre - Ja cierpię tu, ehhh, cholera, nie wiem co pisać nawet, bo wszystko ju...

źródło: image

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

lepach i na ulicach, bolą odgłosy imprez, okrzyki radości. To wszystko sprawia psychiczny ból, obok którego n

@Van-der-Ledre: Ja akurat mam na odwrót. Idę na domówkę, ale wolałbym ten dzień spędzić sam, albo ze swoją dziewczyną z tym, że dziewczyny nie mam XD
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: Trzymaj się, przyjacielu Van-derze... ()
Przepraszam za treść mego tekstu, ale nawet nie wiem co Ci mogę napisać, aby Cię pocieszyć, ale wiedz, że są ludzie, którzy niektórych wspierają tutaj, chociażby mentalnie...
I to co napisałeś, to absolutna prawda, dla Nas, jest to męczarnia oraz psychiczny ból, gdyż nie potrafimy tego dnia, który odbywa się co roku, ale wiadomo, tylko raz w roku,
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre Poniekąd Cię rozumiem , od lat nie cierpię tego dnia. Ale ja przynajmniej spędzam go z rodzicami i psem , ale zawsze mam odczucie ze jestem p---------m odmieńcem.

Najchętniej bym o 22 się położył i przespal to wszystko
  • Odpowiedz