Wpis z mikrobloga

Siostra gówniara już się szykuje do wyjścia do koleżanek. Brat gada przez telefon ze swoją julką, za chwilę po nią pojedzie i lecą na imprezę gdzieś. Sąsiadka patuska odebrana przez jakiegoś patusa w kałdi. A chłop gromadzi zapasy do pokoju żeby nie musieć schodzić na dół i patrzeć na rozczarowanych starych że stary zjeb siedzi w piwnicy i nigdzie nie idzie ehhhh over

#przegryw #depresja #samotnosc
Remus00 - Siostra gówniara już się szykuje do wyjścia do koleżanek. Brat gada przez t...

źródło: 1000015720

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Remus00: ziomuś nie marudź. Próbuj dalej wyjść z fobii społecznej i depresji. Farmakoterapia i/lub psychoterapia. Ja mogę się poddać, bo przerobiłem 26 leków psychiatrycznych i kilka terapii, ale nie Ty. Spróbowałeś dopiero dwóch leków i jednej terapii. Powinieneś dalej próbować, tym bardziej, że bardzo dobrze zareagowałeś na leki (praktycznie brak skutków ubocznych oraz poprawa w zakresie fobii społecznej).

Jeszcze masz dużo możliwości. Może zamiast SSRI, powinieneś spróbować SNRI (może noradrenalina lepiej
  • Odpowiedz
  • 2
@ziomus0812: a co mi niby da to całkowite wyjście z fobii i deprechy. Nawet jak tego nie miałem to byłem zjebem. Po prostu urodziłem się taki a nie inny i tyle. Szkoda czasu i kasy na terapie i inne leki. Ostatnia deska ratunku to jakieś rzeczy typu bycie mnichem itp xd
  • Odpowiedz