Wpis z mikrobloga

Moja przygoda z #wykopaka w tym roku nie była usłana różami - ale wszystko skończyło się super! Najpierw moja pierwsza paczka wysłana do odbiorcy zaginęła i wisi w niebycie do dzisiaj, więc przygotowałem drugą i wysłałem raz jeszcze - ta na szczęście doszła! Wmiędzyczasie mój nadawca się nie zweryfikował, zatem przydzielono mi kolejnego i oto jest w końcu moje #pokazpake!

Wielkie podziękowania dla @goalie, który musiał stworzyć kompletnie nową paczkę dla mnie, ponieważ jego oryginalny odbiorca miał zupełnie inne zainteresowania. A paczka jest genialna, aż mi głupio, bo miała być edycja lite, a wyszła diamentowa.

Książka kucharska dla geeków, bo niemalże codziennie coś gotuję w przerwach między projektami. ("Friendship ended with aniagotuje.pl, now książka kucharska dla geeków is my best friend").

Dwie książki komiksowo-naukowe dla syna, który powoli zaczyna się interesować komputerami. Nygus najchętniej by siedział tylko na youtube, więc mam nadzieję, że forma komiksowa go przekona do nauki.

No i ogromna ilość bakalii, orzechów migdałów i czego tam jeszcze! W ogóle nie wspominałem w opisie, że jem orzechy dzień w dzień od lat, jestem zaskoczony, jak trafiłeś!

Wielkie dzięki wszystkim odbiorcom i nadawcom i do zobaczenia za rok, a Tobie @goalie jeszcze raz dziękuję za uratowanie mojej wykopaki :-)
maybe - Moja przygoda z #wykopaka w tym roku nie była usłana różami - ale wszystko sk...

źródło: wykopaka

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@vivianka Aha, dawno temu. Wedlug informacji z ich strony, maja 30 dni na rozpatrzenie. Zostalo im niecale dwa tygodnie. Fajnie, ze musialem zrobic fotke do weryfikacji na wykopake, dzieki temu mam dowod, co bylo w srodku i jaka jest wartosc.
  • Odpowiedz