Aktywne Wpisy
kupa1231 +235
Ramadamadingdong +36
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz

Ostatni bieg w tym roku więc czas na małe podsumowanie:
Udało się przebiec 2256,5km co nie jest jakimś mega spektakularnym wynikiem
Głównym celem była poprawa życiówki w półmaratonie (co zrobiłem nawet dwa razy) oraz zdobycie Korony Maratonów Polski ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Dodatkowo, zupełnie przypadkiem wpadł 50. Berlin Marathon gdzie również poprawiłem życiówkę sprzed 5 lat i mimo problemów od 38km to był dla mnie najlepszy bieg w całej mojej karierze biegowej ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
W sumie zaliczyłem 4 maratony w tym roku ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Oprócz tego spełnilem moje małe marzenie jakim była rola pacemakera w półmaratonie, gdzie poprowadziłem grupę na czas 2:00. Mega satysfakcja z dobrze wykonanego zadania, porównywalna z życiówką ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Do sukcesu można również zaliczyć to że w tym roku nie dałem się sprowokować i nie wystartowałem w żadnym biegu na 5 lub 10km (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Plany na 2025 mam już mocno sprecyzowane:
- Dalej spełniać się w roli pacemakera (najbliższa okazja już 23.02.2025 w 45. Półmaratonie Wiązowskim gdzie poprowadzę grupę na 2:05)
- Półmaraton Berlin
- Półmaraton Copenhaga
- Ultraway Gdynia na dystansie 100km+ gdzie lecimy z @enteropeptydaza @scorp02 i @Xianter
- Start w Bank of America Chicago Marathon (start w Berlinie zapoczątkował moją przygodę z Abbot World Marathon Majors)
Z tego miejsca życzę Wam Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku! Oby bez kontuzji i z samymi życiówkami!
#sztafeta #biegajzwykopem #bieganie
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_5179
Pobierzbardzo ładnie
tak trzymać