Wpis z mikrobloga

53 856,66 - 11,26 = 53 845,40

Ostatni bieg w tym roku więc czas na małe podsumowanie:

Udało się przebiec 2256,5km co nie jest jakimś mega spektakularnym wynikiem

Głównym celem była poprawa życiówki w półmaratonie (co zrobiłem nawet dwa razy) oraz zdobycie Korony Maratonów Polski ()

Dodatkowo, zupełnie przypadkiem wpadł 50. Berlin Marathon gdzie również poprawiłem życiówkę sprzed 5 lat i mimo problemów od 38km to był dla mnie najlepszy bieg w całej mojej karierze biegowej ()

W sumie zaliczyłem 4 maratony w tym roku ()

Oprócz tego spełnilem moje małe marzenie jakim była rola pacemakera w półmaratonie, gdzie poprowadziłem grupę na czas 2:00. Mega satysfakcja z dobrze wykonanego zadania, porównywalna z życiówką ()

Do sukcesu można również zaliczyć to że w tym roku nie dałem się sprowokować i nie wystartowałem w żadnym biegu na 5 lub 10km ( )

Plany na 2025 mam już mocno sprecyzowane:

- Dalej spełniać się w roli pacemakera (najbliższa okazja już 23.02.2025 w 45. Półmaratonie Wiązowskim gdzie poprowadzę grupę na 2:05)
- Półmaraton Berlin
- Półmaraton Copenhaga
- Ultraway Gdynia na dystansie 100km+ gdzie lecimy z @enteropeptydaza @scorp02 i @Xianter
- Start w Bank of America Chicago Marathon (start w Berlinie zapoczątkował moją przygodę z Abbot World Marathon Majors)

Z tego miejsca życzę Wam Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku! Oby bez kontuzji i z samymi życiówkami!

#sztafeta #biegajzwykopem #bieganie

Skrypt | Statystyki
randall - 53 856,66 - 11,26 = 53 845,40

Ostatni bieg w tym roku więc czas na małe po...

źródło: IMG_5179

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach