Aktywne Wpisy

IntruderXXL +312
No cuszzz... Bark większy niż głowa... a to zdjęcie gdy jestem najmniejszym sobą, przed mutacją która nastąpi w najbliższych miesiącach
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie

źródło: Plecy
Pobierz
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna

źródło: 7d8522502a0e4c536d3fa0a9cc96356285c666279c0ba39beee66a5b7968f84a
Pobierz
źródło: pov-pracujesz-jutro-na-sorze-panie-doktorze-urwalo-mi-reke-smutna-zaba-pepe
PobierzJak to jest być tankistą? XD
@Chuopijak: ołsiet, to brzmi jakby to był wyłącznie twój problem, że przez swoje trzy sierściuchy nie możesz nigdzie pohwchać, więc oczekujesz, że wszyscy chcący się bawić, poszli ci na rękę.
Dzikie zwierzęta sobie świetnie radzą, poza tym światełko do nieba u jurusia już na te
@IKnowThings no właśnie zostając z nimi w domu zapewniam im bezpieczeństwo i izolację od czynników stresowych, a środki o których