@Kontonawykopiechlopie_: współczuję gościom co mają poniżej 170 sam mam 179 i jestem moggowany wzrostem przez większość na ulicy a co dopiero taki manlet
@BlackpillNaCalego: dokładnie ja mam 163 i to śmierć za życia jest, ale może jak do społeczności zaczną pewne fakty docierać to ich nastawienie i postępowanie się zmieni, co jest wątpliwe albo nastąpi za wiele lat.
@Kontonawykopiechlopie_ ja p------e jak ja się cieszę, że wygrałem w loterii genetycznej i mam 190cm wzrostu. Widzę po niższych kolegach jak są traktowani i jak patrzą na nich kobiety, a jak na mnie
ale może jak do społeczności zaczną pewne fakty docierać to ich nastawienie i postępowanie się zmieni,
@Kontonawykopiechlopie_: żadne fakty nie zmienią biologicznych instynktów. co najwyżej społeczeństwo może zacząć kontrolować je siłą tak jak np. w islamie.
@Brutus66: Sekrety mydła i srajtaśmy są przekazywane dopiero jak lekarz komisyjnie zmierzy u chłopa 180cm. Ja sam musiałem zrobić Mission Impossible i podsłuchać z wentylacji jak tłumaczyli kumplowi z klasy.
Ale nigdy nie będzie miłością życia.
@ksiezyc_w_siatce: tak jak 99% ludzi niezależnie od płci xd
@Kontonawykopiechlopie_: żadne fakty nie zmienią biologicznych instynktów. co najwyżej społeczeństwo może zacząć kontrolować je siłą tak jak np. w islamie.