Aktywne Wpisy
ElectroNICK +263
Dlaczego młodzi nie chcą mieć dzieci? Dam wam przykład co ten kraj robi ze mną czyli rodzicem.
Mam dziecko w wieku przedszkolnym i właśnie słyszę że chcą zamknąć grupę mojego dziecka bo nie ma nauczyciela ¯\(ツ)/¯
I co ja mam wtedy zrobić? Nie mam komu młodego podrzucić oboje pracujemy a i tak nie jest różowo finansowo.
Jak żona się zwolni to już zostaje tylko i wyłącznie EMIGRACJA.
Druga sprawa to dostęp do lekarza, jak
Mam dziecko w wieku przedszkolnym i właśnie słyszę że chcą zamknąć grupę mojego dziecka bo nie ma nauczyciela ¯\(ツ)/¯
I co ja mam wtedy zrobić? Nie mam komu młodego podrzucić oboje pracujemy a i tak nie jest różowo finansowo.
Jak żona się zwolni to już zostaje tylko i wyłącznie EMIGRACJA.
Druga sprawa to dostęp do lekarza, jak

Lolenson1888 +133

#bekazpodludzi #psiarze #p0lka
źródło: 1000015683
Pobierz@WielkiNos: wy to zawsze macie tylko argument, że pies sra. Myślę, że kierowca bardziej będzie wkurzał się o to, że ludzie te "małe pieski" sadzają na siedzenia, potem zostaje masa sierści a największy problem jak taki piesek naszcza na siedzenie, bo kierowca na złość p0lce z psem nie zatrzymał się na środku autostrady żeby piesek mógł iść się wysikać
źródło: temp_file6148541739946403183
PobierzMi się w zeszłym roku częściej zdarzyło wdepnąć w psie g---o... jak szedłem posprzątać po swoim psie. W tym roku ludzie na moim osiedlu albo się ogarnęli, albo to ja jestem bardziej ostrożny
30 osób I 60 psów w busie xD Co 10 min przystanek bo "mój Reksio musi siusiu" xD Postój obowiązkowo na minimum 30 min bo któryś kejter by s--------ł.
Większość kundli I tak szczała i srała by pod siebie ze strachu.
W międzyczasie w środku regularne walki psów bo 2 Julki wziąły w podróż swoje "spokojne i łagodne pitbulle, które muchy by nie skrzywdziły", oczywiście bez kagańców bo
Jakby pies się zesrał w torbie, to by j----o tak samo.
@Eospherus: bo wystarczy sekunda i pies już nie jest w torbie. Poza tym zgaduję, że regulamin wspomina o "zakazie przewożenia psów", nie "zakazie przewożenia psów z wyjątkiem jamników w torbie". Pies to pies i tyle.
No i jak to ma być sformalizowane? "Zakaz przewożenia psów z wyjątkiem
@Eospherus: może być nawet w dupie ale nie w jego samochodzie, kapujesz?
jest napisane że nie wolno, to nie wolno XD