Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: Ja pierdyolę petardziaży nie ze względu na pieski ale wczoraj już 2 razy z balkonu musiałem skopywać race bo jakiemuś kretynowi nie chciało się odejść kawałek dalej tylko odpalał je pod samymi oknami. Dobrze, że byłem w domu bo by się mogło coś zajarać. Yebać leni. Yebać ich.
  • Odpowiedz
@WielkiNos no ale jak to komuś szczekanie może przeszkadzać przecież to pies a poza tym on szczeka w MOIM mieszkaniu łee łee

W ogóle to rozwala mnie taka "miłość" do psów. Nie znam się ale mam wrażenie, że pies nie szczeka przez 8h z radości... Poza tym z tego co zauważyłem to nieustannie szczekają tylko psy wyprowadzane na czas wypalenia papierosa albo wyzerowania małpki.

Kurde nie ma nic gorszego niż taki
  • Odpowiedz
  • 4
@przemek-ja to jacyś zaburzeni ludzie, którzy nie myślą, że to może zjeść jakieś niewinne zwierzę. Ostatnio widziałam gdzieś post na fb, że zatruła się tym sarna.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Mam wrażenie, że z roku na rok jest coraz gorzej i coraz bardziej psiarzom o--------a (a fajerwerków jest stopniowo mniej, poza samą nocą, więc to tym dziwniejsze że się pieklą).
Czasem odpalam grupę mieszkańców mojej rodzinnej wsi i obecnie panuje tam taki incydent kałowy, jakiego chyba nigdy nie było. Mała mieścina z jednym kebabem i apteką, a tu apele do radnych, zeby zakazać w przyszłym roku strzelania bo w
  • Odpowiedz
@WielkiNos: normalnie jak bym słyszał moją ex szefową. Dzwonisz do niej to nie da się usłyszeć słowa bo pimpus n--------a ale fajerwerki jak tak można xd.
Oczywiście pies bez smyczy bo ma kontrolę nad psem. Pamiętam ze zanim stamtąd w-------m doszlo juz do sytuacji w których zaczęła z tym psem gadać xd. I to nie takie normalne teksty w stylu "who's good boy" tylko normalnie dialogi, co ona mówiła i
  • Odpowiedz
@WielkiNos: no dzisiaj plusa nie dostaniesz. Teraz wytłumacz patusom z achtungiem w ręku, że na strzelanie tym gównem mają 1 dzień, a nie dwa tygodnie. Nie mam psa ale wkur... mnie ten nieustający hałas.
  • Odpowiedz
@WielkiNos "na szczescie" moj nie szczeka tylko dostaje padaczki i boi sie po sylwestrze w ogole wychodzic z domu.
( ͡º ͜ʖ͡º)
Te memy maja byc niby smieszne, a pokazują tylko ignorancje i płytkie myślenie autora.
  • Odpowiedz
"na szczescie" moj nie szczeka tylko dostaje padaczki i boi sie po sylwestrze w ogole wychodzic z domu.

@Duszqable: To go wywieź na wieś, albo uśpij, your choice. Ktoś ci kazał brać psa czy sam postanowiłeś go wprowadzić do społeczeństwa, i teraz każesz innym się dostosować bo pchlarz dostaje sraki od petard? Nie wiedziałeś wcześniej, że co sylwester są fajerwerki? To pokazuje ignorancję i płytkie myślenie ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@WielkiNos Najlepsi są ci, co drą ryja o łamanie prawa, bo ktoś strzela petardami 29-30.12, a lekko licząc 90% z nich nie wyprowadza swojego pchlarza na smyczy i w kagańcu przez cały rok xD

Na wsi ten odsetek to 100%.
  • Odpowiedz