Aktywne Wpisy

ramotka +19
Jak na to mówicie?
#glupiewykopowezabawy
#glupiewykopowezabawy

źródło: eb473c08ddb3b443ab9a78172b1a0df6d78f07a4a42468b30c191b8d0060bb87,w800(1)
PobierzJak to nazywacie?
- Smoktasy 9.5% (35)
- Siuśki 47.7% (175)
- Susańce 9.8% (36)
- Ćmokańce 33.0% (121)
loduwa +3
Parkujecie czy nie parkujecie na miejscach dla osób z dziećmi? Prawnie chyba nie istnieje taki przepis który zakazuje co? #parking #warszawa #motoryzacja #prawojazdy #prawo

źródło: IMG_9737
Pobierz
#nieruchomosci #gielda #inwestycje
@Essapierds2007: XDD
Sam te 800+ odkładam, ale mam zamiar za to coś kupić. Inflacja 5% a oprocentowanie KO 1.5%. Nie ma sensu tego kisić.
@pwone: 4-5% na KO da się znaleźć spokojnie - nie kombinując ze zmienianiem banków co jakiś czas itp.
- prawie 2025
- "inwestuj" odkładając na lokatach
@rogi89: uważam se za rozsądnego rodzica, a tak nie robię. Zbyt wiele razy byłem świadkiem tego, jak ci co dostawali cokolwiek od rodziców w najgłupszy sposób to tracili, a z drugiej strony w moim otoczeniu wszyscy kto czegokolwiek się dorobili nie dostali od rodziców nic (tzn nie dostali mieszkań/pieniędzy).
Masz ruski mental, kolega ci ładnie wyjaśnił jak efektownie możesz lokować 800+ i się rzucasz.
Jeszcze napisz, że ten hajs przepieprzasz jako rozsądny rodzić i będzie komplet
Jestem zwolennikiem tego, żeby dać wędkę a nie dać rybę, ponieważ nieraz widziałem jak ci co dawałi rybę potem musieli i dalej to robić aż do emerytury.
Z kupowaniem mieszkania, i nawet z wkładem własnym jest najgorzej - to dla większości ludzi będzie prawdopodobnie największe osiągnięcie w życiu, motywacja by się starać
@najbardziej-lysy: wzięcie kredytu jako sukces, boże
źródło: z27988824IH,Marcin-Najman
Pobierz