Wpis z mikrobloga

Chłop lat 26 jak wyglądam nie bede oceniał ale chyba źle skoro mam 2-3 pary na tinderze czy badoo, nigdy nie byłem w związku. mam hobby w których aktywnie się udzielam, mieszkam w dużym mieście, jestem uczuciowy i wrażliwy ale kiedy trzeba to twardy i nieugięty
Interesuje się wieloma rzeczami, a mimo to za mało żeby znaleźć miłość, zastanawiam się czy w ogóle na to zasługuję, może kiedyś zrobiłem coś źle i teraz karma wraca i muszę przez to cierpieć, moim marzeniem to już nawet nie znalezienie miłości a jedynie przestanie odczuwania tych negatywnych emocji i żalu że inni mogą być szczęśliwi a ja nie.
Próbowałem zagadywać na żywo, przez internet i zawszw wychodzila kaszanka, próbowałem też wchodzić w związek z kolezankami ale również nie wychodziło więc straciłem już wszelką nadzieje jednak te uczucia dalej są ze mną.
#samotnosc #depresja #chcepogadac #tinder #badoo #podrywajzwykopem
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MetalowyBieg: no co też tak mam i widzę właśnie, że wbrew tym wszystkim motywacyjnym tekstom nie wszystko zależy od nas.. chyba zostało tylko czekać cierpliwie i może będzie dane. Oczywiście nie czekać z założonymi rękami ale nie zadręczać się
  • Odpowiedz
@MetalowyBieg: rozumiem, mam podobne obawy, wbrew temu co się pisze na tym portalu, jak to kobiety mają łatwiej w związki. Może nie warto myśleć teraz o tym, co będzie za x lat. Tyle w życiu jeszcze może się zmienić. Może to słabe pocieszenie, ale może być i tak, że się ktoś szczęśliwie ożeni a za parę lat i tak będzie sam. Zostaje chyba działać na tyle, na ile możemy, a
  • Odpowiedz
  • 0
@kocia_melancholia troszke jest prawdą że dziewczyny mają łatwiej bo to "facet ma zdobywać" a dziewczyna tylko robi selekcje ale znam takie co mimo bycia kompletnie normalnymi nie mogą sobie nikogo znależć bo albo trafiają na cwaniaków co chcś fwb/ons albo ghostują, nie odpisują i w 4 literach mają po jakimś czasie
  • Odpowiedz