Wpis z mikrobloga

Czy namysłów to dobre p--o w porównaniu do np. takiej łomży i perły? Zawsze myślałem, że to dobre i słodkie p--o, a teraz piję i smakuje jak gazowana woda zabarwiona chmielem... Może po prostu mi się kubki smakowe z-----y
#p--o #piwowarstwo #kiciochpyta
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mystoo: potwierdzę to co pisali koledzy powyżej. Namysłów kiedyś był w miarę ok, miał nawet jakąś tam goryczkę. Od kiedy należy do grupy Żywiec, to smakuje tak jak wszystko inne, słodkawy i nijaki. Z tych trzech, które podałeś to chyba najlepsza Perła.
  • Odpowiedz
Czy namysłów to dobre p--o w porównaniu do np. takiej łomży i perły? Zawsze myślałem, że to dobre i słodkie p--o, a teraz piję i smakuje jak gazowana woda zabarwiona chmielem... Może po prostu mi się kubki smakowe z-----y

@Mystoo: Nic dziwnego, co prawda może #niepopularnaopinia i niektórzy mnie zjadą za to, ale Namysłów przynajmniej jak dla mnie zalicza się do grupy piw które zmieniły smak przez ostatnie
  • Odpowiedz
Od kiedy należy do grupy Żywiec, to smakuje tak jak wszystko inne, słodkawy i nijaki.

@yapol: Powiedziałbym, że nawet gorzej smakuje. Kiedyś go kupowałem bo był dla mnie porównywalny smakowo z perłą chmielową, teraz zwłaszcza w czasie gdzie nawet w każdej żabce masz multum piw do wyboru jest gównem po prostu, nawet inne produkty grupy żywiec smakują dużo lepiej a też nie są jakichś wybitnych lotów. Przynajmniej jak dla mnie
  • Odpowiedz