Czy namysłów to dobre p--o w porównaniu do np. takiej łomży i perły? Zawsze myślałem, że to dobre i słodkie p--o, a teraz piję i smakuje jak gazowana woda zabarwiona chmielem... Może po prostu mi się kubki smakowe z-----y #p--o #piwowarstwo #kiciochpyta
@Mystoo: potwierdzę to co pisali koledzy powyżej. Namysłów kiedyś był w miarę ok, miał nawet jakąś tam goryczkę. Od kiedy należy do grupy Żywiec, to smakuje tak jak wszystko inne, słodkawy i nijaki. Z tych trzech, które podałeś to chyba najlepsza Perła.
Czy namysłów to dobre p--o w porównaniu do np. takiej łomży i perły? Zawsze myślałem, że to dobre i słodkie p--o, a teraz piję i smakuje jak gazowana woda zabarwiona chmielem... Może po prostu mi się kubki smakowe z-----y
@Mystoo: Nic dziwnego, co prawda może #niepopularnaopinia i niektórzy mnie zjadą za to, ale Namysłów przynajmniej jak dla mnie zalicza się do grupy piw które zmieniły smak przez ostatnie
Od kiedy należy do grupy Żywiec, to smakuje tak jak wszystko inne, słodkawy i nijaki.
@yapol: Powiedziałbym, że nawet gorzej smakuje. Kiedyś go kupowałem bo był dla mnie porównywalny smakowo z perłą chmielową, teraz zwłaszcza w czasie gdzie nawet w każdej żabce masz multum piw do wyboru jest gównem po prostu, nawet inne produkty grupy żywiec smakują dużo lepiej a też nie są jakichś wybitnych lotów. Przynajmniej jak dla mnie
#p--o #piwowarstwo #kiciochpyta
@Mystoo: Nic dziwnego, co prawda może #niepopularnaopinia i niektórzy mnie zjadą za to, ale Namysłów przynajmniej jak dla mnie zalicza się do grupy piw które zmieniły smak przez ostatnie
@yapol: Powiedziałbym, że nawet gorzej smakuje. Kiedyś go kupowałem bo był dla mnie porównywalny smakowo z perłą chmielową, teraz zwłaszcza w czasie gdzie nawet w każdej żabce masz multum piw do wyboru jest gównem po prostu, nawet inne produkty grupy żywiec smakują dużo lepiej a też nie są jakichś wybitnych lotów. Przynajmniej jak dla mnie