Wpis z mikrobloga

Wladca Pierscieni - Druzyna Pierscienia, szukam wersji rozszezonej a tutaj pisze, ze trwa blisko 4 godziny. Wiem, ze tyle nie trwa rozszezona wersja, ktos wiec powie o co chodzi z tym czasem albo podpowie gdzie takowa znalezc? Pozdrawiam
Poza tym te parametry co sa podane w opisie beda dobrej jakosci czy szukac lepszej jakosciowo wersji? Bede ogladal na TV 65" 4k

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia / The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) EXTENDED.REMASTERED.MULTi.1080p.BluRay.x264-DSiTE / Lektor Napisy PL

Format : Matroska at 11.2 Mb/s
Length : 17.9 GiB for 3 h 48 min 11 s 712 ms

Video #0 : AVC at 10 000 kb/s
Aspect : 1920 x 804 (2.388) at 23.976 fps

Audio #0 : E-AC-3 at 640 kb/s
Infos : 6 channels, 48.0 kHz
Language : en

Audio #1 : AC-3 at 640 kb/s
Infos : 6 channels, 48.0 kHz
Language : pl

Text #0 : UTF-8

Text #1 : UTF-8

#film #piratujo #warez #torrent #torrenty #lotr #wladcapierscieni
JicchakPerec - Wladca Pierscieni - Druzyna Pierscienia, szukam wersji rozszezonej a t...

źródło: lo1

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JicchakPerec: 228 minut (wersja rozszerzona).
Na prime video możesz kupić wszystkie trzy części rozszerzone - na własność. W uhq chyba coś koło 40zl i dodaje sie to do twojego konta.
Masz tam różne ceny za różne jakości przy kupnie sobie wybierasz.

Ja jestem fanem lotra, właśnie aktualnie ogladam powrót króla po raz tysięczny i też długo szukałem na wielu streamingach, aż w końcu udało mi sie kupić je na prime
  • Odpowiedz
@JicchakPerec: gownojakosc, jak nie musi być polskie audio to framestor ma remuxa fajnego
The.Lord.of.the.Rings.The.Fellowship.of.the.Ring.2001.Extended.Bluray.Remux.2160p.DV.HDR10.TrueHD.Atmos.7.1.HEVC-FraMeSToR.mkv HEVC TrueHD Atmos - 7.1 117.4 GiB
  • Odpowiedz