Aktywne Wpisy

Minieri +329
Siemka mireczki, sprawa jest. Dzieciaki z Juventus Academy z Piekar Śląskich rocznik 2015 (U-10) marzą o tym żeby jechać na MŚ akademii Juventusu do Turynu i potrzebują w spełnieniu tego marzenia naszej pomocy. Ja wsparłem tę inicjatywę niewielką kwotą i bardzo was proszę o to samo, lub w miarę możliwości o więcej :) Szczególna prośba oczywiście do kolegów Juventinich #juventus :)
Nie jest to żadna zbiórka charytatywna i oczywiście że znajdziecie
Nie jest to żadna zbiórka charytatywna i oczywiście że znajdziecie

źródło: 99a8366499f39e735e696071de3f9df9
Pobierz
micq +50
#biedronka #polska #rolnictwo #patriotyzmgospodarczy
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to

źródło: photo_2025-02-07_18-12-35
Pobierz
Poza tym te parametry co sa podane w opisie beda dobrej jakosci czy szukac lepszej jakosciowo wersji? Bede ogladal na TV 65" 4k
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia / The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) EXTENDED.REMASTERED.MULTi.1080p.BluRay.x264-DSiTE / Lektor Napisy PL
Format : Matroska at 11.2 Mb/s
Length : 17.9 GiB for 3 h 48 min 11 s 712 ms
Video #0 : AVC at 10 000 kb/s
Aspect : 1920 x 804 (2.388) at 23.976 fps
Audio #0 : E-AC-3 at 640 kb/s
Infos : 6 channels, 48.0 kHz
Language : en
Audio #1 : AC-3 at 640 kb/s
Infos : 6 channels, 48.0 kHz
Language : pl
Text #0 : UTF-8
Text #1 : UTF-8
#film #piratujo #warez #torrent #torrenty #lotr #wladcapierscieni
źródło: lo1
PobierzNa prime video możesz kupić wszystkie trzy części rozszerzone - na własność. W uhq chyba coś koło 40zl i dodaje sie to do twojego konta.
Masz tam różne ceny za różne jakości przy kupnie sobie wybierasz.
Ja jestem fanem lotra, właśnie aktualnie ogladam powrót króla po raz tysięczny i też długo szukałem na wielu streamingach, aż w końcu udało mi sie kupić je na prime
The.Lord.of.the.Rings.The.Fellowship.of.the.Ring.2001.Extended.Bluray.Remux.2160p.DV.HDR10.TrueHD.Atmos.7.1.HEVC-FraMeSToR.mkv HEVC TrueHD Atmos - 7.1 117.4 GiB