Aktywne Wpisy

#kredythipoteczny Cześć, gadałem z kumplem i twierdzi ze jego kolega z narzeczona/dziewczyna (sam już nie wiem XD) wzięli kredyt hipoteczny na mieszkanie 70m2 w mieście w pomorskim on w wieku 21 ona w wieku 20 lat, po roku pracy zza granica z wkładem własnym? Jakie jest prawdopobienstwo ze mówi prawdę a jaka że p*doli bzdury? #mieszkanie #pytaniedoeksperta #finanse

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Utraciłem swoją godność i rozum.
Różowa co chwila mnie gnoi, mówi że nie jestem prawdziwym facetem, że wszystko robię nie tak, że wszystko ją we mnie drażni i irytuje. Podczas gdy za dwa dni euforia sielanka..
Tydzień temu nawet zagroziła że zerwie zaręczyny, miała zdjety pierścionek i tak mówiła. Przekonałem ją żeby tego nie robiła, postawiła ultimatum że muszę robić to i to, bo jak nie to rzuci.
Mija tydzień,
Utraciłem swoją godność i rozum.
Różowa co chwila mnie gnoi, mówi że nie jestem prawdziwym facetem, że wszystko robię nie tak, że wszystko ją we mnie drażni i irytuje. Podczas gdy za dwa dni euforia sielanka..
Tydzień temu nawet zagroziła że zerwie zaręczyny, miała zdjety pierścionek i tak mówiła. Przekonałem ją żeby tego nie robiła, postawiła ultimatum że muszę robić to i to, bo jak nie to rzuci.
Mija tydzień,
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link