Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +130

roman-swoboda +353
Mirki i Mirabelki dziękuję wszystkim za szeroki odzew. Odnalazła się pieczarka i przyczepka. Dziś przed północą była już w garażu. Wygląda na to, że nic nie jest uszkodzone. Znalazła się pod lasem prawie 40km od domu, z pustym bakiem, daleko od jakichkolwiek zabudowań i głównych dróg. Mam nadzieję, że ten co się na nią połasił musiał przejść pieszo całą drogę sam.
źródło: 50f2f08e90e34dd3d622d38d48f107d95423c524e7e4198610f62a6bef43b772,w300h194
Pobierz

wcale nie mowisz tak dlatego bo chcesz zeby po mialo nieuczciwa przewage finansowa nad pis
zabrac subwencje wszystkim,zniesc limity wplat w---------c cisze wyborcza i tyle
wy z sekty platformy byscie najchetniej wszystkich z pis do wiezienia wtracili a wszystkich z po beatyfikowali
tak swiat nie dziala
@JegoKrolewskaMosc: Nowoczesnej zabrali za mniejszą głupotę, gdzie tu logika i sprawiedliwość?
Ja nie wiem, czemu wszystkie żale skupiają się na PKW. Przecież fikołka odwaliła pisowska izba SN.
Pytanie czy coś zrobili z tym w ostatnim roku, w ciemno stawiam że dokładnie nic i teraz skoro już jest posłem to mu pasuje że nowy pretendenci mają ciężej
@kuba-rozpruwa: pomijając całe polityczne tło, to chyba najbardziej oburza tych co się nigdy nie zetknęli z polskim układem 'wojt, sędzia, pleban', i nie poczuli ike znaczy obywatel vs ten układ. Oczywiście będąc na świeczniku jest się częścią tej trójcy, dlatego cos takiego to jak mięśniak w szczepionkę.
@Biune: Wątpię. Za to wierzę w drugie, że ma tysiące botów które od jakichś 10 lat w niego n----------ą za byle błachostkę i freudowską pomyłkę, co pozwoliło skutecznie zniszczyć jego publiczny wizerunek. Jakby ktoś nie wierzył, to już na zawsze będą teksty o Maderze i 6 Królach, gwarantuję. O niczym innym, tylko o tym. Jedno w kółko
Ale ci mózg sprali chłopie
trzeba wszystkim zabrac subwencje wyborcze
z jakiej paki ja mam placic zeby tusk ci pral mozg za moje?
Nowoczesna zrobiła książkowy błąd opisany w przepisach.
To jak dziurawe są przepisy pokazuje ta "pre-kampani" gdzie jedną partia udaje że nie wstawia kandydata, bo jest on obywatelski, a druga udaje że samorządowcy wcale nie sponsorują koledze Trzaskowskiemu spotkań w