Wpis z mikrobloga

Odnośnie #plodnajulka z #tinder o której pisałem wczoraj to poszliśmy dzisiaj na ten Ramen. Zaprowadziła mnie do jakiegoś lokalu na rynku i jak zobaczyłem że rameny tam są od 40zl to trochę głupio mi się zrobiło i wziąłem sobie tylko gyoze za 29zl jako że nawet specjalnie głodny nie byłem a Julka wzięła Ramen i herbatę i za nas oboje zapłaciła. Potem poszliśmy na krótki spacer. Powiedziałem jej że następnym razem ja jej postawię. Myślicie że będzie druga randka? #zwiazki #przegryw #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem #jedzenie71
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@TorrentoMagenta: spoko się gadało i poszliśmy na spacer potem ale krótko było, twierdziła że ją gardło boli i że się rozchorowała na sylwestra. Ale dużo gadała i nie musiałem podtrzymywać rozmowy
  • Odpowiedz
za nas oboje zapłaciła

Powiedziałem jej że następnym razem ja jej postawię

Myślicie że będzie druga randka?

@Erlein: no pewnie, musi wyjść przynajmniej na zero.
  • Odpowiedz
tylko jak zagadać żeby do tej rundy drugiej doprowadzić teraz

@Erlein: Szczerze to nie wiem, ja sobie do niej piszę i jak mam ochotę na spotkanie to czasem po takiej gadce szmatce wychodzę z propozycją, a czasem ona z nią wychodzi. Może napisz, że świetnie się bawiłeś i czy nie chciałaby się jeszcze kiedyś spotkać?
  • Odpowiedz
@Erlein: widziałem Was pod dominikańska o 15 taki speszony byłeś ośki, no a płodna Julka faktycznie płodna była, takiego dupska to ja nawet na siłowni nie widziałem

Normalnie zgaadaj i tyle xd
  • Odpowiedz
@Erlein: jak doprowadzić do drugiej rundy ?? Poprostu zapytaj czy chce się jeszcze raz spotkać jeśli zgodzi no to fajnie ale jak odmówi albo będzie coś kręcić to sobie odpuść
  • Odpowiedz