Aktywne Wpisy

jatutylkopacze +176
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

Jak oceniacie perspektywę polskiej branży IT na 2025 rok? Proszę o poważne odpowiedzi wraz z uzasadnieniem. Coraz wiecej widze informatykow na #linkedin
@hhhijuaaaa: to nie lata '00 i nie próbujesz dogonić prezesa PGRu pod Sieradzem
Chłop jak tylko napisze coś inaczej niż nie pod jego narracje zaczyna rzucać gównem na prawo i lewo a potem usuwa komentarze xD
Przecież to banda oszołomów
@hhhijuaaaa: Ale nieironicznie to jest przekleństwo IT, dlatego właśnie stamtąd
@toord: to pokaż mi programistę z żoną 7/10 ala-modelką która ma 2000 obserwujących na instagramie, która nie leci na jego hajs bo sama ma 15k z panokcii czy jako trenerka personalna
no dawaj
@stanleymorison: dokładnie takie typowe mariuszki ze wsi oderwane od pługa, ale dobrowolnie założyli sobie chomąto w sprintach, a nowym pługiem myszka i klawiatura. Te buraki nawet nie potrafią posługiwać się polską polszczyzną, miałem epizod gdzie przez rok czasu po 18 robiłem na
Tak, siedzę i stalkuje żony kolegów z pracy. Nie wiem czego oczekujesz od pisania takich pierdół jak ta wyżej. Pracuje z ludźmi żonatymi jak i tymi którzy nie są w formalnym związku i póki co ani jedna kobieta z tego grona nie jest "ulana" i wszystkie też pracują i dorzucają swoje pieniądze do domowego budżetu.