Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Jak oceniacie perspektywę polskiej branży IT na 2025 rok? Proszę o poważne odpowiedzi wraz z uzasadnieniem. Coraz wiecej widze informatykow na #linkedin
@hhhijuaaaa: to nie lata '00 i nie próbujesz dogonić prezesa PGRu pod Sieradzem
Chłop jak tylko napisze coś inaczej niż nie pod jego narracje zaczyna rzucać gównem na prawo i lewo a potem usuwa komentarze xD
Przecież to banda oszołomów
@hhhijuaaaa: Ale nieironicznie to jest przekleństwo IT, dlatego właśnie stamtąd
@toord: to pokaż mi programistę z żoną 7/10 ala-modelką która ma 2000 obserwujących na instagramie, która nie leci na jego hajs bo sama ma 15k z panokcii czy jako trenerka personalna
no dawaj
@stanleymorison: dokładnie takie typowe mariuszki ze wsi oderwane od pługa, ale dobrowolnie założyli sobie chomąto w sprintach, a nowym pługiem myszka i klawiatura. Te buraki nawet nie potrafią posługiwać się polską polszczyzną, miałem epizod gdzie przez rok czasu po 18 robiłem na
Tak, siedzę i stalkuje żony kolegów z pracy. Nie wiem czego oczekujesz od pisania takich pierdół jak ta wyżej. Pracuje z ludźmi żonatymi jak i tymi którzy nie są w formalnym związku i póki co ani jedna kobieta z tego grona nie jest "ulana" i wszystkie też pracują i dorzucają swoje pieniądze do domowego budżetu.