Wpis z mikrobloga

W 5 tygodni, -11KG na wadzę a +5KG do PR-a w 4board bench 270kg x 1 łatwo. Waga Intrudera już nie XXL = 144kg lol, s--------m z kategorii SHW... ale tylko na chwilkę lol.

Mamy już deadline, końca redukcji a początku prawdziwej MUTACJI.

1 Lutego :)

Teraz do końca stycznia redukcja z tego powodu że jeszcze mnie czeka ostatnia runda rwania zębów i montowania implantów, a potem chwila przerwy i OGIEŃ tak wielki jak nigdy, podsycany taką chemiczną mieszanką że aż strach mówić lol

Wagowo myślę że zakończę na ~140kg i będę bardzo się cieszył jak zwykłe wyciskanie będzie wtedy na poziomie około ~240kg.

Z redukcją nie było ŻADNYCH problemów, prosto łatwo i przyjemnie szło. Teraz dopiero mam gorszy okres, ale tutaj trudno powiedzieć czy to deficyt czy nie przypadkiem maratony dentystyczne, ogarnianie mnóstwa innych spraw i ogólnie treningi z doskoku. W każdym razie czuje się świetnie jak nigdy, a najlepsze że to treningowo jest najgorszy okres i wszystko dopiero się zacznie, więc nie ukrywam że jestem ciekawy co to będzie, gdy odkręcimy korek z kaloriami, chemią i OGNIEM lol.

Plany są jasne i klarowne jak nigdy, także te dotyczące startów w 2025 roku. To myślę opiszę dokładniej gdy już będę kończył tą redukcję.

Dzisiejszy trening
4board press 270kg x 1
4board press 210kg 4x8
4board press Close grip 170kg 12/10/9
Narrow grip triceps pushdown 3x15
DB kickbacks 3x20
DB side raise 3x20

#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme
IntruderXXL - W 5 tygodni, -11KG na wadzę a +5KG do PR-a w 4board bench 270kg x 1 łat...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
Dawaj już dawkę ognia , bo tag ZAMARZA ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Kyriakos: No to się zacznie od lutego :) Nie sądziłem też jak te przymusowe "wakacje" od treningów były mi potrzebne, nie żeby odpocząć ale żeby móc zająć się innymi sprawami które mi siedziały z tyłu głowy i mnie męczyły. A teraz cały ten OGIEŃ który normalnie był wykorzystywany na treningi został wykorzystany na załatwienie
  • Odpowiedz
  • 0
@Boleslavic: Rehab, czyli RDL-e, hip thrusty, uginania na dwójki, tego typu rzeczy. 2x w tygodniu. Poemat mi tutaj wszystko zaleca, i powolutku idziemy do przodu, obecnie 200kg x 4 RDL robiłem ale już z 100% dynamiki i szybkości swojej, nie hamując się. Sił jest na wiele więcej kilogramów, ale no nie spieszę się dokładaniem.
  • Odpowiedz
Teraz do końca stycznia redukcja z tego powodu że jeszcze mnie czeka ostatnia runda rwania zębów i montowania implantów,

@IntruderXXL: Masz jakies ochraniacze na zęby?
  • Odpowiedz
  • 0
@NicolasLatifi: Kilka sztuk bo więcej nie trzeba :) Ale działania jeszcze dużo i gdzie do kwietnia/maja będę miał wszystko zrobione. Z tym że najcięższe już będzie za mną do końca stycznia. A jak się czuje? ZAJEBIŚĆIE. To tam spacerek jest ten dentysta, tak samo jak redukcja i ogólnie treningi teraz, mam "wakacje" treningowe lol. Cały OGIEŃ przeszedł na sprawy życiowe, które koncertowo zostały załatwione, już wszystko dogrywam właściwie. I czas
  • Odpowiedz