Wpis z mikrobloga

rozdajo - jedna z najlepszych gier na standalone VR - Eleven Table Tennis ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Eleven Table Tennis meta.com

Nie gram w nic innego więc niedługo wygasają mi środki z refów = rozdaję 100% w postaci Eleven.

Aktualnie powinno starczyć dla pierwszych 7 osób w komentarzach.

A jak jeszcze nie aktywowałeś Questa to daj znać na priv - podeślę Eleven a całą resztę dorzucę do puli rozdajo.

https://www.reddit.com/r/OculusQuest/comments/1958s02/eleven_table_tennis_vr_makes_the_quest_3_the_best/

https://www.reddit.com/r/OculusQuest/comments/17ef6yp/eleven_table_tennis_is_amazing/

#vr #meta #quest3
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak będziesz jeszcze mieć wolnego to jestem chętny. Kiedyś się odbiłem i jestem ciekaw czy po tych wszsytkich updejtach jest precyzyjniejszy.
  • Odpowiedz
@Wu70: Chętnie skorzystam. Od dawna zastanawiałem się, czy to kupić, ale ostatecznie decydowałem się na inne pozycje, a skoro trafia się taka okazja to może w końcu bym wypróbował.
  • Odpowiedz
@Wu70: Dzięki :)
Często czytam, że to absolutny nr 1. Mi bardziej siadł Thrill of the Fight i mini golf, ale jak tracking już nie leży to czuję mocną konkurencję :)
  • Odpowiedz
@Wu70:
Naprawdę aż tak dobrze? Po grach perkusyjnych raczej skreśliłem tego typu gierki, ale jak mówisz że takie dobre to chętnie przetestuję.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Aktualnie 4 sztuki (71.96$) rozesłane i wciąż aktualne.

Jakby kogoś wciągnęło to zapraszam też na bardzo aktywnego discorda deweloperów gdzie są bardzo aktywni.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@youmimicanski: tak i tak ale online jest znacznie ciekawszy. AI jest zbyt sztuczne a mecze online to jak w realu, sama zabawa i wtedy czujesz że nie grasz z botem. Są mecze online rankingowe i zwykłe.
  • Odpowiedz
@Wu70:
To rzeczywiscie zaczyna brzmiec ciekawie. Zwlaszcza gdy uswiadomilem sobie, ze w pingpongu w zasadzie nie ma feedbacku poza wlasnie wibracjami na paletce ( ͡° ͜ʖ ͡°) (W przeciwienstwie do perki, gdzie czescia utrzymania rytmu jest odbicie przy trafieniu bebna)
  • Odpowiedz
@Wu70: jeśli jeszcze aktualne to też poproszę - miałem kupić na ostatniej wyprzedaży, ale ilość potrzebnego miejsca mnie zniechęciła - a później dowiedziałem się, że wcale aż tyle nie potrzebuje
  • Odpowiedz
@Wu70 jeśli aktualne to poproszę. Miałem kupić jakby wpadła jakaś promka, a tak będę miał kasę zaoszczędzoną na maestro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wu70 zapraszajcie mnie, nick jak tutaj. Dopiero raczkuję, ale może się kiedyś złapiemy na wspólne granko. Gra mnie rozwaliła swoją „prawdziwością”, niewiele brakuje do pomyleni z rzeczywistością.
  • Odpowiedz