Wpis z mikrobloga

#kononowicz
Krzysztof Kononowicz w bardzo złym stanie został przetransportowany do szpitala osoby które na nim zarabiają i doprowadziły do takiego stanu to
Sławomir Nowak - 5 stycznia 1983 Żywiec
Jarosław Zalewski - 7 listopada 1975, Białystok
Rafał Kosno - 20 grudnia 1976 Zielona Góra

Tagi dla zasiegu :
#famemma
#barney
#mexicano
#szkolna17
#suchodolski
#us17
#piotrwsw
#pastorstreamy
#budda
#boxdel
#olgierdanotv
#majorsuchodolski
#heheszki
#danielmagical
#bonzo
#youtube #patostreamy
kubanfs - #kononowicz 
Krzysztof Kononowicz w bardzo złym stanie został przetransport...

źródło: 93dc43ae66e2c902b6f92d90743b7fc89c083badfb0eea44edbb524e4fe38e9b

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kubanfs nie ma sensu tego nagłaśniać, bo w ten sposób robi się tylko darmową promocję, z której będą się cieszyć, bo wygeneruje to dodatkowe wyświetlenia.

Zostawić temat, niecho sobie robią z mlecznym golemem co chcą. Brak zainteresowania zaboli ich bardziej niż konsekwencje doprowadzenia Konona do takiego stanu.
  • Odpowiedz
@kubanfs: ja wiem, że tam go różnie traktowali ale jakby nie patrzeć to dzięki tej działalności internetowej on miał za co żyć. Przecież on praktycznie nic w życiu nie pracował, gdyby nie hajs z internetu to by na ulicy skończył albo z głodu padł
  • Odpowiedz
@Mateusz1000500: dostawałby na bank jakieś zasiłki, przecież Konon musiał mieć jakaś niepełnosprawność i stwierdzoną niezdolność do pracy zarobkowej. Nie wiem do końca, jak to wygląda z zasiłkami - ale musiało mu coś przysługiwać.
Ma też własną chatę.
Na ulicy by nie wylądował. Uderzyłby do MOPSu, to z głodu też by nie umarł.
  • Odpowiedz
Ekipa Mlecznego powinna beknąć za to bo to co odwalili z Krzysztofem + niektórzy widzowie którzy, poili go energolami i mlekiem to na ławie oskarżonych w prokuraturze powinni być.
  • Odpowiedz
Trochę śmiesznie wygląda to fanatyczne jechanie po lateksach kiedy op nie wymienia głównego winnego stanu Kononowicza którym jest on sam.
  • Odpowiedz
@trach: gdyby sie zachlał mlekiem samotnie w tym domku to bylaby tylko i wyłącznie ale wokół niego kręcą się pijawy które dla kontentu zrobią wszystko a którzy sami o sobie mówią, że pomagają. Dziękuje bardzo za taką pomoc. Zobacz jak wyglądał w 2019 a jak teraz. Dramat
  • Odpowiedz