Wpis z mikrobloga

Mam k%#^ dość tych nieudaczników. Dla mnie ostatni, najważniejszy cel to wygrana Trzaskowskiego, a potem wykładam lachę na nich. Jak sobie p0laczki chcą - niech znowu dadzą władzę gangsterom (w pakiecie z kacapami). Słowacja vibe - tam też bandyci szybciutko wrócili do władzy, bo nieudacznicy nie ogarniali

#polityka #4konserwy #neuropa #bekazpisu
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Słowacja vibe

@Gours: Młodszym przypomnę, że TO SAMO było na Węgrzech. W 1998-2002 był już premierem, następnie przegrał z koalicją liberałów i socjalistów. Powoli się odbudowywał, a kryzys z 2008/2009 tak doj*bał Węgrom, że postanowili wrócić do Orbana. A ten postanowił już nigdy władzy nie oddawać. PiS też jak wygra to może np. pozmieniać okręgi wyborcze tak by wschód decydował za całą Polskę i pograne.
  • Odpowiedz
  • 405
@Logika_wykopu: nikt na mnie nie pluje, zwłaszcza Trzaskowski. Pluje na mnie jedynie PiS, a koalicja nie daje sobie z tym rady, co określam jako nieudacznictwo. Trudno winić koalicję za to, że PiS to gangsterka - winię ich za to, że niewiele robią, by tę gangsterkę ukarać
  • Odpowiedz
@Gours: Kraść i burzyć potrafi każdy, a złodzieje zawsze mają motywację. Zbudować coś od nowa 10 razy trudniej, a i motywacja słabsza, bo na efekty czasem trzeba długo czekać.

3 tezy:
1) Żyjemy w przebodźcowanych czasach i jak coś człowiek nie dostaje od razu, to tupie nóżką i szuka czegoś innego.

2) Poza tym ciągle w naszych żyłach homo sovieticus krąży, jeśli ktoś nie weźmie Polaka pod buta, to on to
  • Odpowiedz
  • 21
@Gours nieudacznicy bo po osmioletnich rządach pełni władzy rządu i prezydenta koalicja stworzona przez 4 kluby parlamentarne w rok nie odkręciła gówna pis0wskiego.
Idź się obraź i nie idź na wybory jeszcze
  • Odpowiedz
@Gours: oni jeszcze są na etapie 2015 roku, że pisowcy to w sumie koledzy po fachu, różni ich tylko legitymacja partyjna, no ale hehe my wszyscy politycy, koledzy z pracy itd. A tu się okazuje, że to zwykli przestępcy, którzy nie znaleźliby uczciwej pracy jak zwykły Kowalski XD
  • Odpowiedz
PiS to gangsterka

Przypomjij mi, jak głosują zakłady karne ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet nie wspominając, o karuzelach vatowskich i innych doktrynach Neumanna.

Ale rozumiem. Nie ma co się bawić w wyrafinowany przekaz, gdy przemawiasz do motłochu.

@Gours:
  • Odpowiedz