Wpis z mikrobloga

W oczekiwaniu na GTA VI się trochę rozmarzyłem.. wyobrażacie sobie grę tej klasy osadzoną w Polsce w latach 90? Gangi, wymuszenia, przemyt, półlegalne biznesy powstałe przy okazji transformacji ustrojowej. Główne miasto na wzór Warszawy ze wszystkimi wiochami dookoła pokroju Konstancina, Pruszkowa itp xD

Oczywiście nic takiego nie powstanie.. choć 1% nadziei dał mi CDPR ogłaszając prace nad dotąd nieznanym uniwersum o kodowej nazwie Hadar.

Właściwie fajnie byłoby zobaczyć takie GTA osadzone po prostu w Europie, już nieważne w jakich latach i kraju.
Czekam na nowe Vice City bardzo mocno, ale ile można tłuć te USA, już czasami rzygać się chce od tych miast z układem ulic na wzór kraty na ceracie oraz oklepanych amcarów. #niepopularnaopinia

#gry #gtavi #gta6 #cdprojektred #gta #pcmasterrace #konsole
mmenelica - W oczekiwaniu na GTA VI się trochę rozmarzyłem.. wyobrażacie sobie grę te...

źródło: image

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Właściwie fajnie byłoby zobaczyć takie GTA osadzone po prostu w Europie, już nieważne w jakich latach i kraju.

@mmenelica: To już nie byłoby GTA. Te gry to zawsze były parodie ameryki i całego ich społeczeństwa.
  • Odpowiedz

@mmenelica: Może kontrowersyjna opinia, ale moim zdaniem zajebiste mogłoby być na przykład GTA/Mafia lub podobna gra osadzona na ternie Niemiec jakiś Berlin/Kolonia. Gdzie masz aktywistów z których można byłoby memować, różne grupy etniczne + dużo do pop kultury można byłoby nawiązywać.
  • Odpowiedz
Czekam na nowe Vice City bardzo mocno, ale ile można tłuć te USA,

@mmenelica: Tutaj właśnie jest jedno podstawowe pytanie, jak oni odwzorują współczesną Florydę, bo ogólnie USA poza NY czyli Liberty City w uniwersum GTA za bardzo nie różni się niczym (przynajmniej moim zdaniem) zwłaszcza jak masz te rejony w którym jest stosunkowo ciepło. Poza tym oni LA nie potrafili do końca oddać z Miami na przykład będą mieli
  • Odpowiedz