Aktywne Wpisy

Voltee +644
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.

źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
Chicane 0
Moja nowa dziecina mówi że jest ale jakoś brzmi to abstrakcyjnie w tych czasach.
Btw co myślicie o tym mitycznym dziewictwie? Z jednej strony fajnie bo nikt się przed tobą tam nie pchał ale z drugiej to ona nic nie będzie umiała w łóżku.
Sam nie wiem co lepsze.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@NowyStaryMirek: Ale tak po prostu na ulicy? To Cię zamkną
Komentarz usunięty przez autora
@NowyStaryMirek: chcesz miejski rower na którym jeździli wszyscy czy wierną partnerkę (której, tu niespodzianka, nikt ci nie zabrania wprowadzać głębiej w łózkowe sprawy)
@czemu_dlaczego: skąd ma to wiedzieć, jak seksedukacja dopiero za rok chyba będzie ;) a w książce z przyrki nie ma o tym ;)