Aktywne Wpisy

Milanek93 +35
#321685 Huop ma tak zielono w ogrodzie. Sam kiedyś robił z ojczymem automatyczny system nawadniania ogrodu. Co roku też trawa jest wertykulowana i aeratowana. Nawożona też jest. I tak o to wygląda. Zielono mi.
źródło: 1000015123
Pobierz
Co se dostaliście na dzień dziecka bo ja w------l kablem od prodiża pozdrawiam

#grzybypsylocybinowe #psychodeliki
a co do tolerancji to polecam ten kawałek "za 2-3 dni" - 2-3 dni to zupełnie przyzwoita przerwa przy takich mikrodawkach. pomijając już fakt, że op, jesli nawet się zastosuje do mojej rady i tak pewnie nie wytrzyma i nie
Ja nie zasugerowałem dużej dawki, 2 gramy suszonych cubensis to jest mała dawka dająca łagodnego
@TheRealMikz: jeśli, ale nie sądzę, żeby to był cel, to może być ewentualnie środek do celu, a pewnie gdyby się tego dało uniknąć to w ogóle byłoby super. Pytanie zatem czy mikrodawkowanie nie styknie.
Ale zerknąłem jeszcze na jego profil i w sumie możesz mieć rację, dla niego 2g to nawet może być mało, bo już jest zdrowo nakarmiony rozmaitymi substancjami gilgającymi receptory serotoninowe.
Komuś, kto jest w szpitalu psychiatrycznym i ma wdrożoną terapię farmakologiczną chyba nic innego bym nie doradzał. Ja bym na Twoim miejscu poszukał jakiegoś terapeuty, który pracuje z psychodelikami i z
@kubako: przy okazji do tego się nie odniosłem jeszcze: uniknięcie psychodelicznej podróży jest super? W mojej opinii to właśnie podróż ma najbardziej terapeutyczne działanie. Mikrodawkowanie, choć ma swoją skuteczność, według mnie nie ma startu do tripa, należy tylko bezwzględnie zadbać o odpowiednie warunki i dobrze się przygotować. I mieć opiekę.
@Unnilquadium spoko, polecam się. Jak już się zdecydujesz
@kubako: jasne, jak najbardziej to rozumiem.